keskiviikko 19. lokakuuta 2011

PalmikkosäärystimetOlen yrittänyt neuloa vähän jämälankoja pois. Novitan 7 veikasta neuloin viime talvena tytölle villahaalarin. Langan lopusta tein nyt hänelle palmikkosäärystimet ja koristeeksi laitettiin roosa rusettinauha. Kuvaa otettaessa säärystimet olivat olleet jo kovassa käytössä ja ovat vähän nyppyyntyneetkin. Malli on oma.

Olen miettinyt bloggaamista omalta osaltani. Perustin blogini vähän reilu 1,5 vuotta sitten lähinnä kokeillakseni. Samalla huomasin, että blogiin on mukava arkistoida omia tuotoksiaan ja minulle blogi toimii myös yllykkeenä saada aloittamani käsityöt valmiiksi. Usein ne kun tahtovat jäädä puolivalmiina lojumaan ja odottamaan inspiraatiota, kun olen sellainen tuuliviiri, että innostun aina hetkessä uudesta ja saman tien pitää päästä aloittamaan. Vaikka päivitänkin blogia melko harvakseltaan ja bloggaamiseni on melko "pienimuotoista" on ollut mukava huomata, että täällä käy silti vierailijoita ja muutamia lukijoitakin on ilmestynyt. Lämmin kiitos siis teille, kun käytte täällä ♥ Bloggaamisesta on tullut minulle rakas harrastus yhdessä käsitöiden kanssa ja mukavasti ne vielä tukevat toinen toisiaan.

Hain äsken postilaatikosta uusimman Maalla -lehden. Viimeistään nyt alkaa jouluinnostus hiipiä minunkin mieleeni. Lehdessä oli ihania askarteluvinkkejä, joita olisi kiva päästä kokeilemaan. Mutta nyt ensiksi nautin lehden kauniista kuvista ja tuijottelen hetken ulos ikkunasta aivan mahtavaa aurinkoista syksysäätä. Sitten päikkäreille lasten kanssa. Vieläkin on univelkaa jäljellä :)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat säärystimet!
  Muhkeat ja lämpimät.
  Silkkinauhat tekevät niistä vielä niin tyttömäiset:)

  Nuo edellisen postauksen tossut ovat kanssa tosi söpöiset.

  Mukavia "joulufiilistely"- hetkiä!

  VastaaPoista
 2. Kauniit säärystimet! :)
  Mulla on sama syy bloggaamiseen; omaksi iloksi, muistoksi ja erityisesti siksi, että saan aikaan jotain valmista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Iinu ja Mieli! Värikästä syksyä teille toivotellen ♥

  VastaaPoista
 4. Pitäisi itse ehtiä aina kommentoidakin, kun tietää miten kivalle se tuntuu. Nykyisin vaan kun ei tahdo edes ehtiä istua alas ennen kello yhdeksää illalla, niin elämä tuntuu menevän ohi ilman että jättää mitään merkkiä itsestään minnekään.

  Säärystimet on hurmaavat ja kiitos vinkistä minne voin upottaa jämälangat!

  VastaaPoista
 5. Kiitos anana! Kommenteista tulee aina hyvä mieli :) Ymmärrän hyvin, että aina ei vain ehdi jälkiä jättämään, eikä tarvitsekaan. Kulloisenkin elämäntilanteen mukaan mennään.

  Hauskaa pian alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥