perjantai 21. lokakuuta 2011

JämälankapolvisukatJämälankojen tuhoamisprojekti jatkuu. Tyttö tarvitsi uudet lämpimät villasukat ja innostuin neulomaan vähän pidemmät varret sukkiin. Pysyypähän nyt toivottavasti jalat talven pakkasissa lämpimänä. Näihin on käytetty pääasiassa 7 veljeksen erivärisiä jämiä ja muita suunnilleen saman paksuisia lankoja. Päättely oli sukkien suurin urakka. Laskin, että sukissa kaikkineen oli vähän vajaa 100 langanpäätä pujoteltavana. Pikkasen meinasi sinni loppua, mutta onneksi telkasta tuli samaan aikaan hyvä elokuva.

Me oltiin tänään pitkästä aikaa perhekerhossa, kun ollaan viimein taas terveinä. Saatiin kerhokuvat, jotka tuossa aiemmin syksyllä otettiin. Ollaan oikein tyytyväisiä niihin! Tuli tosi kivat kuvat molemmista :) Ihanat naperot!

Hauskaa viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kivat sukat!
  Neulomisen ikävin puoli on kyllä se päättely, tylsää, mutta pakollista ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mieli! Menee tosiaan ehkä hetki, että alan neulomaan jotain noin kirjavaa. Yleensä valkkaankin mahdollisimman yksivärisiä ja saumattomia neuleita just tuon päättelynkin takia. Ei kuulu mun lempipuuhiin :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten reippaat!! Ja nuo säärystimet tuossa alla on aivan super suloiset!!! Pakko saada tuollaiset - kiitos inspiraatiosta ja kiva kun löysit blogiini ja jätit merkin, nyt löysin vuorostani tänne. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pieni Lintu! Kiva kun kävit :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥