torstai 29. joulukuuta 2011

Virkatut lumihiutaleetJoulupukin apulaisena en tänä jouluna kovin paljon ehtinyt olemaan. Jotain omatekemää sain silti pakettiin. Osa näiden lumihiutaleiden ohjeista Suuri Käsityölehti 11-12/2011 ja osa Moda 6/2009, joita olen tehnyt aiemminkin. Kuvia niistä täällä.

Onni ei ole meitä suosinut tekniikan saralla viime aikoina. Molemmat tietokoneet kosahtivat suurin piirtein samaan aikaan ja tulostin lakkasi toimimasta. Uusi kone ja tulostin on nyt ostettu ja tiedotkin saatiin palautettua vanhojen koneiden kovalevyiltä. Nyt vain pitäisi oppia käyttämään uusia ohjelmia, mukaanlukien uudet kuvankäsittelyohjelmat. Ihan kivaa hommaa, mutta kamalan aikaa vievää.

Joulu jo meni ja uutta vuotta odotellaan. Tänä vuonna en juurikaan joulua "hössöttänyt", vaan vietettiin sitä oman perheen kesken kotona tunnelmasta nauttien. Jos ollaan paremmissa väleissä tietotekniikkavempeleiden kanssa jatkossa, niin palaan piakkoin uusien kuvien kanssa.

2 kommenttia:

  1. Kauniita lumihiutaleita! Itsekin olen katsellut noita malleja, mutten ole vielä ehtinyt tekemään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saila! Itseasiassa ovat tosi nopeita virkata, kun niissä on vain muutama kerros. Enemmän aikaa taitaa mennä päättelyyn ja tärkkäämiseen, kuin itse virkkaamiseen.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥