lauantai 31. joulukuuta 2011

Pikkupehmot
Meille uuden vuoden aatto toi mukanaan auringonpaisteen ja lumisen maan pitkästä aikaa. Mielessä alkaa olla jo kevään odotusta. Eilinen ilta ja tämä aamu on kulunut ihan kirjaimellisesti kulunutta vuotta muistellen ja katsellen. Aloitin nimittäin ison urakan ja siirtelen parhaillaan kotivideoita kovalevylle. DV-kasetteja on kertynyt jo useammalta vuodelta, että urakkaa tässä riittää. Meidän videokamera on jo niin vanhaa tekniikkaa, että suoraan tälle uudelle tietokoneelle kameraa ei edes saanut enää liitettyä. Onneksi meillä on polttava dvd-laite, jossa on vielä tarvittava liitäntä ja siirtäminen onnistuu sillä. Merkittävin tapahtuma vuodelta on tietysti toisen lapsemme syntymä. Katselin juuri tuossa vauvan ensi hetkiä sairaalasta tippa silmäkulmassa  ♥

Paluu vielä joulun aikaan... Jouluaattoaamuna joulukalenteriyllätyksinä lapsille olivat nämä pikkupehmot. Esikoinen rakastaa lumiukkoja ja pikkuveikka sai lampaan, jonka ohje on Tilda Crafting Springtime Gifts -kirjasta. Sisko nimesi sen Bärtiliksi Buu-klubbenin joulukalenterin mukaan. Lumiukko on tehty omalla ohjeella. Melkoinen homma oli saada piiloteltua nämä ja tyttö näkikin lumiukon kaapissa vilaukselta. Sain kuitenkin jotenkin paikattua tilanteen ja aattoaamuna oli varsin iloiset ilmeet, kun nämä löytyivät kuusen alta.

Kiitos teille vierailuistanne vuonna 2011, tervetuloa taas usein ensi vuonna ja oikein onnekasta uutta vuotta 2012 kaikille!!

2 kommenttia:

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥