sunnuntai 8. tammikuuta 2012

"Kässäjemma"
Taannoin virkkasin meille maton, joka aiheutti harmaita hiuksia enemmän, kuin mikään aikoihin. Kudetta jäi hiukan, joten koukuttelin loppukerän pois pyörimästä ja tällainen tuli. Korille on selvä funktiokin. Se nimittäin pitää sisällään minun keskeneräiset käsityöni, jotka muuten lojuisivat pöydän kulmilla, sohvan käsinojilla tai missä milloinkin, mistä jompi kumpi pikkuväen edustajista voi käydä sopivan hetken tullen nyppäämässä puikot pois tai purkamassa muutaman kierroksen. Näin on saattanut joskus käydä... No, nyt on keskeneräisille projekteille jemma, joka on helppo siirtää tarpeeksi korkealle pikku käsien ulottumattomiin - jos muistaa!

Mulla ei ole mitään käsityötä meneillään, mikä tuntuu ihan oudolta! Kuvan korissa odottavat ne langat, joista olis jo ideat valmiina. En vain ole saanut aloitettua. Eilen kaivoin saumurin esiin, jonka ostin viime kesänä. Kokeilin sitä vähän, mutta en ole päässyt vielä kunnolla testaamaan. Kankaat ja sata ideaa odottaisivat valmiina. Aika on ollut viime aikoina kovin rajallinen ja mielessä muita asioita. Kotiakin on tehnyt mieli vähän sisustella.

Tuli sitten se talvi. Eilen tehtiin pihaan ihan mahtava pulkkamäki, jossa laskettiin koko päivä. Tänään oli pakkanen niin kipakka, ettei neniämme ulos pistetty. Siivottiin sisällä, kerättiin viimeisetkin joulujutut komeroon ja pistettiin petivaatteet ja matot ulos hytisemään. Ihana keikahtaa puhtaisiin lakanoihin!

6 kommenttia:

 1. Kaunis kori!
  Itsellänikin vastaavanlainen ja samassa käytössä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Saila! Nyt kun on tuollainen jemma käsitöille, niin en ymmärrä, miten olen aiemmin pärjännyt ilman :)

  VastaaPoista
 3. Heippa !!
  Mukaa blogi sinulla ja kauniitä kästöitä olet tehnyt:) Klikkasin itseni lukijaksi...

  VastaaPoista
 4. Hei Memmi! Kiitos ja kiva kun löysit tänne. Tervetuloa lukijaksi ja hauskaa kevään odotusta sinulle :)

  VastaaPoista
 5. Hirmuisen kaunis käsityökori! Tykkään etenkin tuosta, että tuo sisäosan kangas tulee ulospäin reunukseksi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sara! Kiva kun kävit ja jätit kommenttia.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥