tiistai 24. tammikuuta 2012

Synttärit

Meillä on juhlittu tänään ihanan pikku prinssimme 1-vuotis synttäreitä. Uskomatonta taas huomata, miten nopeasti aika kuluu. Meidän lasten syntymäpäivillä on eroa vain reilu pari viikkoa ja nyt kun lapset ovat vielä niin pieniä, päätettiin yhdistää varsinaiset kekkerit, koska suurin osa vieraistakin on pitkämatkalaisia. Oman perheen kesken juhlittiin tietysti tänäänkin ja kakkua syötiin. Osa käsin ja sivelemällä välillä kakkua myös tukkaan, vaatteisiin ja roiskimalla lattialle, osa taas melko sivistyneesti lusikoiden.

Askarreltiin synttärikutsut myyrä-henkisiksi, koska se on meillä nyt kovassa suosiossa. Musta korttipohja ei nyt ole ehkä mikään perinteisin väri lastenkutsuille, mutta näyttää valmiina minusta mukavan raikkaalta punavalkopallokuvioineen.

Kakku tehtiin ja pursotukset töräytin perinteisesti kiireessä miten sattuu, mutta hyvältä se maistui siitä huolimatta. Ja sopi hyvin pienimmällekin, kun välissä oli vauvojen mansikkasosetta ja kermavaahtoa. Päällä viime kesän pulleimmat vadelmat omista puskista.

2 kommenttia:

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥