lauantai 8. elokuuta 2015

Unikot

Ensimmäiset unikkoni. Siemenestä ihan itse kasvatetut. Olen aivan ihastunut näihin. Tummanvioletit sain Tosimummolta. Kiitos miljoonasti Tiina ♥ Ja vaaleanlilat kaksiväriset ostin muistaakseni Bauhausista keväällä. Ihan vahingossa nämä sointuvat näin hyvin yhteen.

Kävin myös Lankamaailmassa. Puikoilla on tulossa jotain todella pehmoista. Että miten ihanaa onkaan neuloa pitkästä aikaa.

Blogissa on viime aikoina käynyt vierailulla ilahduttavan moni ja olen saanut paljon ihania kommentteja. Kiitos teille ♥ Kaunista ja helteistä viikonloppua!

 
 
 


 
 

16 kommenttia:

  1. Onpa todella kauniita nämä sinun unikkosi. Ja neuletyö näyttää tosiaan houkuttelevan pehmeältä ;). Mukavaa huomista sunnuntaita teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Tätä työtä ei malttaisi millään laskea käsistään, kun on niin mukavan pehmoista neulottavaa :) Oikein hauskaa sunnuntaita myös teille!

      Poista
  2. Wau näitä kuvia! Kauniita unikoita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Pipo! Täytyy paljastaa, että aika monta ruutua on tullut kuvattua noita unikoita :) Täytyyhän ne ikuistaa, että voi talvella muistella kuvista kesää :)

      Poista
  3. Kaunista <3, niin unikot kuin lankakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Manda <3 Tämä lanka on aivan ihanan pehmoista!

      Poista
  4. Minä ostin noita tummien unikoiden siemeniä kaupasta ja heittelin niitä yhden kukkapenkin tyhjään kohtaan ja olen aivan myyty nyt kun ne on alkaneet kukkimaan <3 Nuo vaaleammatkin on tosi kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä erityisen kauniin värisiä! Täytyy kerätä tarkkaan kaikki siemenet talteen, että ensi vuonnakin saa näistä nauttia :)

      Poista
  5. niin kauniita! unikoita, niitä minäkin haluan puutarhaan ensi vuonna <3

    VastaaPoista
  6. Voi että ihania kuvia:) Onpa upeaa, että olet saanut noin kauniit kukat kasvatettua. Kiva oli ihastella ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli <3 Ihanaahan se on kun onnistuu kasvattamaan jotain kaunista :) Kukat saavat niin hyvälle mielelle!

      Poista
  7. Ihanasti kukkivatkin yhdessä! <3 Kivan näköistä. Nyt onkin niin ihana ilma, että pitäisi käydä kuistamassa omakin unikkoloisto ennen kuin se alkaa siitä lakastumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina ja kiitos näistä siemenistä! <3 Paras kukinto ei osunut ihan samaan aikaan näillä kahdella värillä. Ensin alkoivat tummanlilat kukkia ja vähän myöhemmin vaaleat, mutta kyllä nämä silti samaan aikaankin kukkivat ja sointuvat tosi kauniisti yhteen :)

      Poista
  8. Upean värisiä unikoita, väri on kuviin tallentunut taas niin eläväisesti, että voi melkein nuuhkia niitä! Pehmoisen näköistä lankaa, mitähän ihanaa siitä syntyykään? Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna <3 Unikoiden kukinta alkaa olla nyt ohi, mutta nyt odotellaan että siemenet saa kerätä talteen. Ensi vuonna kylvän näitä lisää :) Langasta on pikkuhiljaa syntymässä 6-vuotiaalle pehmoista lämmikettä mekkojen päällä pidettäväksi :) Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥