sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivä

Saatiinhan sitä lunta vihdoin tänne meillekin. Kaksi päivää riemua kesti, mutta tänään on jo niin paljon plussan puolella, että lumileikit vaihtuu loskaleikkeihin. Pistin taas kameran laulamaan, kun maisema pihassa oli niin kauniin valkea ja luminen. Saatiin jopa joulukorttikuva lapsista otettua. Kerrankin olen ajoissa liikkeellä asian kanssa. Lasten kanssa tehtiin isänpäivälahjaksi nopea, mutta hauska juttu. Ostettiin valmis valkoinen T-paita (en jaksanut ommella) ja painettiin siihen tekstiilivärillä molempien käden jäljet. Lapsilla oli kivaa! Niin ja taustalla näkyvä kirjakaappi sai uuden "asun" Ikean lahjapaperista.

Lisukkeeksi vielä muutama luminen kuva muistoksi kauniista maisemasta. Toivottavasti talvesta tulisi vähän lumisempi, kuin viime vuonna, vaikka ensilumelle joudummekin nyt heipat heittämään. Mukavaa isänpäivää! (Lumihiutaleet olen virkannut aiemmin. Ne vain päätyivät jostain syystä kuviin nytkin.)

 8 kommenttia:

 1. Onpa hauska ja suloinen idea tuo paita. Ja oikein tyylikäs toteutuskin. Taidanpa säilöä tämän muistiin tulevia isänpäiviä varten :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toteutus oli tosiaan helppo ja lasten mielestä tekeminen tosi hauskaa! Paita pääsi heti tänään käyttöön :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat - pitäis melkein hipsiä itsekin ottamaan joulukorttikuvia varuilta. Ei tainnut meilläkään lumi tulla vielä jäädäkseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppi! Piristi niin paljon tuo lumen mukanaan tuoma valo, että olispa ollut kiva jos lumi olis pysynyt vähän pidempään. Lisää lunta odotellessa :)

   Poista
 3. Suloinen isänpäivälahja! Tämän päivän aikana lähti lumet täältäkin. Lapset ehtivät sentään pari lumiukkoa tehdä ja nyt tulikin mieleen, että missähän "ukon" huivi ja lakki mahtaa tällä hetkellä lillua.... täytyykin aamulla muistaa käydä etsimässä ne tuolta pihalta :) Hyvännäköistä tuo Ikean paperi, kuvaa katsoessa luulin sen olevan kangasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meilläkin ehdittiin lumiukko tehdä, mutta vaikka kuinka paksu ja säänkestävä siitä yritettiin tehdä, niin eilinen sade sen sulatti. Toivottavasti huivi ja lakki löytyy :) Kiitos Krista ja mukavaa viikkoa sinne teille!

   Poista
 4. Kauniita kuvia <3 Paita on aikas ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija <3 Voisin haluta tuollaisen paidan itsellenikin :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥