tiistai 11. marraskuuta 2014

Kässätreffeillä arvotaan!

Tampereen kässämessuihin on enää muutama yö aikaa. Itse olen paikalla lauantaina 15.11. klo 14-16 ja järjestämme muutaman muun yhteistyöblogin kanssa messuilla kässätreffit messukeskuksen pääaulan 2. kerroksessa sijaitsevassa kahvila Rigassa. Minun lisäkseni paikalla on Eilen tein-blogin Hanne, Handmade Hippu-blogin Emmi, Hupsistarallaa-blogin Terhi  sekä Piipadoo-blogin Paula ja Piia.

Arvomme kässätreffeillä noin puolen tunnin välein paikalla olijoiden kesken kolme pakettia, joihin olemme saaneet huippupalkinnot. Alla näette listan palkinnot sponssanneista yrityksistä. Facebookissa kässätreffien tapahtumasivulla voit käydä jo kurkkaamassa kuvia osasta palkinnoista. Mukana on mm. kankaita, lankoja ja neule- ja ompelutarvikkeita. Kaikki palkintoja lahjoittaneet yritykset ovat mukana messuilla. Suurkiitokset kaikille sponsoreille!

Tulethan siis lauantaina kahvilaan meitä tapaamaan. Voit ottaa oman kässän mukaan ja istua hetkeksi juttelemaan tai vain piipahtaa meitä moikkaamassa. Samalla voit voittaa yhden upeista palkintopaketeista omaksesi!

Käpynen C 608
Ullakko A 1284
Suomen lanka A 1125
Novita C 929
Titityy A 529
Tukuwool C 819


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥