maanantai 3. marraskuuta 2014

Kässätreffeille Tampereelle?

Ihan kohta on taas se aika vuodesta, kun Tampereen messukeskukseen pakkautuu viikonlopun ajaksi hurja määrä kässäharrastajia ja näytteilleasettajia Euroopan suurimmille käsityömessuille, Suomen Kädentaidot -messuille. Minä olen ollut vakkarikävijä jo monta vuotta ja tänä vuonna minulla on kunnia olla mukana myös yhteistyöblogina.

Lauantaina 15.11. klo 14-16 järjestämme porukalla muutaman muun yhteistyöblogin kanssa messuilla kässätreffit. Kässätreffejä varten meille on varattu tilaa  messukeskuksen pääaulan 2.kerroksessa sijaitsevasta kahvila Rigasta. Paikalla on minun lisäkseni Eilen tein-blogin Hanne, Handmade Hippu-blogin Emmi, Hupsistarallaa-blogin Terhi  sekä Piipadoo-blogin Paula ja Piia. Mukavan yhdessä hengailun ja kässäilyn lisäksi kässätreffeillä on luvassa myös arvontoja, joissa huippupalkinnot! Niistä myöhemmin lisää.
Jos siis olet tulossa messuille, niin olisi huippua nähdä sinut siellä! Ota oma kässä mukaan tai tule muuten vaan juttelemaan. Ja kannattaa muistaa ne hulppeat arvontapalkinnot :) Halutessasi voit klikata itsesi tapahtumaan mukaan myös facebookissa. Nähdäänkö Tampereella?

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta! Tarkoitus on viettää lauantai ja sunnuntai messuilla joten enköhän ehdi kahvilaankin! Laitetaan muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, minulla ihan samat suunnitelmat! Nähdään siis messuilla! :)

   Poista
 2. Koskaan en ole ko. messuilla käynyt, eli kovasti kyllä kiinnostaisi :-) Varmasti paljon mielenkiintoista nähtävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella paljon nähtävää ja myös paljon shoppailtavaa :) Messut ovat kyllä tällaiselle kässäihmiselle ihan huipputapahtuma!

   Poista
 3. Voi sentään, minä pääsen paikan päälle ensimmäistä kertaa vasta sunnuntaina, muuten olisin ehdottomasti tullut paikan päälle treffailemaan teitä blogikavereita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikalla olen näillä näkymin myös sunnuntaina, kuten varmasti moni muukin bloggaaja. Silloinkin voi siis treffailla! :)

   Poista
 4. Minä olen kanssa vakkarikävijä näillä messuilla, Tampereen messuillakin on pariin kertaan tullut pyörähdettyä! Viime vuosina on tosin tullut käytyä Jyväskylän käsityö- ja antiikkimessuilla, jotka ovat aina vasta keväämmällä. Viimeksi otin isoimman tytön mukaan, ihmeen hyvin hänkin siellä jaksoi kierrellä katselemassa vaikka tungos on kyllä aina melkoinen :). Mukavaa messutohinaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut on kyllä huipputapahtuma ja kieltämättä väenpaljouteen täytyy asennoitua avoimin mielin :) Minäkin ajattelin, että voitaisiin mennä käymään joku päivä koko perhe. Siellä on kuitenkin niin paljon ihasteltavaa ja luulen, että lapsetkin tykkäis. Teitä olis ollut kyllä kiva nähdä! :)

   Poista
 5. Messuille minäkin taas tulossa,toivottavasti nähdään siellä! Oikeen odotan sitä idearyöppyä ja kaikkea kaunista ja mielenkiintoista. Sitä sitten sulattelen mooonta päivää:).
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilta niitä ideoita riittää ammennettavaksi pitkäksi aikaa! Kiva jos nähdään messuilla :)

   Poista
 6. Messuille tie vie la, joten katsotaan ehdinkö tulla poikkeamaan.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥