lauantai 1. kesäkuuta 2013

Itsensä toistamista

Lupaan (tai ainakin yritän luvata), että tämä on viimeinen kukkahuivipostaus pitkiin aikoihin. Kuvatkin niin samanlaisia, kuin ennenkin... Satuin nyt vaan löytämään Eurokankaasta kivaa kukkakangasta, joka toi heti mieleeni henkilön, jolle olen halunnut jotain pientä antaa vastineeksi lastenhoitoavusta. Ompelin tämänkin tuubiiksi ja tein kapeat päärmeet molempiin sivuihin.

Kaikki liikenevä vapaa-aika on käytetty pihalla mylläämiseen. Sieltäkin voisi yrittää postauksen saada aikaiseksi, vaikka lähelläkään valmista siellä ei ole. Voisin ainakin antaa vertaistukea kaikille muille keskeneräisyyden kanssa kamppaileville. Pihassa kukkivat syreenit. Voi sitä tuoksua! Tänään on tullut sadekuuroja ja käytin heti "huonon" sään hyväkseni siivoamalla huushollin (tai no kellari jäi vielä jäljelle). Maljakkoon hain syreenejä, että saadaan sisällekin hyvät tuoksut. Maljakossa on sinisiä ja pienessä pullossa valkoinen oksa. Säästin näitä Lidlistä ostettuja lasipulloja ja rapsuttelin etiketit pois. Pullot kun olivat niin kauniin muotoisia. Kaulaan kietaisin vähän narua.

Kappas, kun aurinkokin yrittää taas pilkistää. Iltapäivällä kai taas pihahommiin, mutta illallapa pääsee puhtaisiin lakanoihin nukkumaan :) Lämpöistä viikonloppua teille kaikille ja viimein ihan virallisesti: Hyvää Kesää!

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka ihana huivi! <3 niin keskeneräistä tälläkin markilla, mutta mietin tuossa, että onkohan puutarha koskaan täysin valmis, aina joku kasvi tai puska vaihtaa paikkaa tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina! Niinhän se on, että valmista ei pihasta varmaan koskaan tule ja toisaalta hyvä niin. Hätäsenä ihmisenä sitä vaan toivois, että viidentenä kesänä olis edes maa mullan sijaan nurmikolla, mutta ei... Kaivettiinpahan vaan lisää auki sieltäkin, mihin jo kertaalleen nurmikko oli kylvetty! :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥