lauantai 25. toukokuuta 2013

Kukallinen lierihattu

Tämä hattu lähtee samaan osoitteeseen, kuin aiemmin virkkaamani simpukkapipo. Hatun saaja puhui aiemmin tarvitsevansa jonkun ohuen leveälierisen hatun kesäksi. Halusin tehdä sellaisen hänelle lahjaksi, joten kivan kankaan ja kaavan löydettyäni hatusta tuli tällainen. Kaavan löysin täältä ja kangas on Tekstiili Fihl/Tuomiselta. Jätin lakiosan vuorittamatta ja tikkasin lierin noin 1cm välein, jotta pysyy paremmin kuosissaan. Lierissä on myös tukikangas. Kun lierin kääntää etuosastaan kaksinkerroin pysyy se jämäkämmin "pystyssä", mutta minusta hattu näytti kivalta näin lieri aaltoillen. Taakse lisäsin pätkän kuminauhaa, että hattu pysyy paremmin päässä puutarhassa touhutessa ja tuulellakin. Jotenkin tästä tulee mieleeni Pieni talo preerialla :)

Meillä osa omenapuista on jo täydessä kukassa. Seisoin tänään pitkään nuuhkimassa hurmaavaa tuoksua omenapuun alla...ihanaa! Sain tunnustuksen Iinalta Helmi Hetkiä ja Herttaisa Eloa -blogista. Sain tämän saman tunnustuksen aika vastikään ja jatkoin silloin, joten en nyt taida lähettää sitä eteenpäin. Tunnustuksen ansainneita blogeja olisi vaikka kuinka paljon... Tunnustus lämmittää kuitenkin kovasti mieltä, joten suuret kiitokset siitä sinulle Iina! Käykää ihmeessä katsomassa Iinan ihanaa blogia! Auringon lämmittämää viikonloppua teille kaikille!
Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka tunnustuksen sinulle antoi.
Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin, ja ehkä juuri sinä löydät uuden upean blogituttavuuden.
 

4 kommenttia:

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥