perjantai 18. tammikuuta 2013

Leppismekko

Meidän melkein nelivuotias on taas ottanut sellaisen kasvupyrähdyksen, että lähes koko vaatekaapin sisältö on jäänyt pieneksi. Onneksi Joulupukki toi jo paljon täydennystä, mutta tällainen mekko syntyi mekkopulaan ja pääsi tänään kerhokuvaankin. Kangas on ohutta samettia ja sitä löytyy monessa eri värissä Kangastuuliasta. Pinkki pilkkupuuvilla on Eurokankaasta. Mekon kaava taas Ottobresta 3/2011 muokkaillen. Kaavan pohja on sama, kuin tässä viime kesän kukkamekossa. Ihan kiva tietysti, että saa taas hyvällä omallatunnolla tehdä vaatteita lapsille ja ihan tarpeeseen. Kun vaan vielä saisi vähän lisää tunteja vuorokauteen!12 kommenttia:

 1. Todella suloinen mekko! :)
  Tuntuu, ettei meidän lapset kasva ollenkaan, samat vaatteet mahtuu ikuisuuden (tosin tulee aina jätettyä sitä kasvunvaraa ihan kiitettävästi) Onneksi meillä on neljä vuodenaikaa, muuten en pääsis ompelemaan ollenkaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minunkin ompeluksissani on usein (turhankin?) paljon kasvunvaraa, mutta yllättävän pian ne silti jää pieneksi. Odotas vain niin voit kesävaatteita esiin kaivellessa törmätä iloiseen yllätykseen, että paljon onkin jäänyt pieneksi. Ja sitten vain koneet käyntiin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu, että yksityiskohtia olisi saanut olla enemmänkin, mutta nyt aika salli tämän verran :)

   Poista
 3. Ihan valtavan suloinen mekko! On se onni, että lapset kasvaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannaliini! Vaatteista sen lasten kasvun tosiaan vasta kunnolla huomaa.

   Poista
 4. Kyllä tuli kaunis. Liivihameet ovat niin käteviä pikkutytöillä. Erilaisia paitoja ja hameita sekoittamalla saa niin monenlaisia yhdistelmiä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomasin, että meillä ei ole sitten vauva/taaperoaikojen ollut yhtään pitkähihaista mekkoa, että seuraavaksi tekisi mieli ehkä sellainen sitten surauttaa. Mutta liivihameet on kyllä tosi käytännöllisiä - siitä ei pääse mihinkään :)

   Poista
 5. Suloinen mekko ja huovutettu hiippapipo tuolla alempana on myös aivan hurmaava! Eka kertaa täällä ja taidan liittyä lukijaksi, että löydän toistekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Manda ja tosi kiva, kun löysit tänne ja jätit viestiä! Kovasti tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥