tiistai 15. tammikuuta 2013

Sienihaalari

Tämä punaisesta velourista ommeltu haalari valmistui jo ennen joulua. Jostain syystä olen alkanut pitää punaisesta väristä pitkästä aikaa ja tykästynyt käyttämään sitä varsinkin meidän kuopuksella. Punainen on pitkään kuulunut lähes inhokkiväreihini, mutta niin sitä vain mieli muuttuu. Jonkin applikaation halusin tuohon rinnukseen ja sieni tai mikälie tatti siihen sitten tupsahti. Vaikkapa turkoosin sienipaidan kanssa pidettäväksi ajattelin tätä haalaria. Mutta sopii siihen muutkin, niinkuin vaikka tämä junapaita, jonka ompelin samaan syssyyn jo aiemminkin ihastelemastani junatrikoosta. Kuosi on mielestäni tosi kiva ja niin reippaan värinen. Piirsin haalarin kaavan itse ja paljon siihen jäi vielä kehiteltävää. Paidan kaava joku Ottobren perus t-paidoista.

Meillä on elämä muuttunut sitten viime "näkemän" niin, että olen aloittanut työt. Tosin vain osa-aikaisesti, mutta on sekin suuri muutos tällaiselle neljä vuotta yhteen menoon lasten kanssa kotona olleelle. Käsitöiden teko- ja valmistumistahti on vähän hidastunut, kun on illalla mukamas vähän herkemmin tullut uni silmään. Mutta kunhan tässä kunnolla alkuun päästään tähän uuteen rytmiin, niin eiköhän jotakin ala taas valmistumaankin. Oikein rattoisaa tammikuuta ja katseet kohti kevätaurinkoa! :)


4 kommenttia:

 1. Ihanat haalarit! Ja paita!
  Punainen kuuluu meidänkin suosikkeihin, on reipas ja pirteä pojallakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nimenomaan, reipas on oikea adjektiivi kuvaamaan tuota punaista!

   Poista
 2. Wau... eksyin tänne. Tuo 2012 vuoden kuvasarja on ällistyttävä.. sinäkö oikeesti olet nuo kaikki itse tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että eksyit :) Hauska on noista kollaaseista itsekin todeta, että itseasiassa aika paljonkin sitä on vaan saanut aikaiseksi, vaikka aina muka luulee, ettei mitään valmistu. Kiitos kun jätit viestiä ja oikein hauskaa kevään odottelua!!

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥