perjantai 31. toukokuuta 2019

A girl's best friend -huivi

Sain valmiiksi jo pitkään haaveissani ja to do -listallani olleen A girl's best friend -huivin. Huivi on Isabell Kraemerin suunnittelema huivi, joka neulotaan kolmella värillä. Valitsin huiviin tumman- ja vaaleanharmaan Hjertegarnin Lana Cottonin, jossa on puolet merinovillaa ja puolet puuvillaa. Kolmantena värinä minulla on merinovillainen Arwetta Classic ihanassa ruosteenruskeassa sävyssä. Huivi on malliltaan perinteinen kolmiohuivi ja sen jujuna värivaihteluiden lisäksi ovat erilaiset neulepinnat. Sileän pinnan koristeena ovat helmineuleraidat ja vaaleanharmaat osiot ovat kaunista pitsineuletta. Onnistuin useampaan kertaan töpeksimään ohjeen kanssa, kun innoissani neuloin liikaa, enkä muistanut katsoa ohjetta. Jouduin purkaa myös siitä syystä, että olin lukenut alussa ohjetta väärin. Sen verran perfektionisti olen, että en pystynyt antaa virheen olla, vaan purin koko huivin ja aloitin alusta. Tuossa kohtaa olin onneksi vasta aloittamassa ensimmäistä vaaleanharmaata pitsiosiota. Ruskeat korosteraidat ovat omasta mielestäni aivan ihanat ja päättelyreuna joustinneuleella neulottuna on myös aika hauskan näköinen. Tämän huivin värit ovat sen verran syksyiset ja talviset, että uskon tämän huivin pääsevän käyttöön kunnolla vasta kesän jälkeen. Tykkään tästä huivista tosi paljon!

Kuvista erityiskiitos ihanalle työkaverilleni! Useimmiten olen itse kameran takana, enkä koskaan ole tyytyväinen minusta otettuihin valokuviin. Maija onnistui kuitenkin luomaan kuvauksen ajaksi niin vapautuneen tunnelman, että saimme muistikortille monta onnistunutta otosta. Näytän kuvissa omasta mielestänikin ihan itseltäni ja voin katsoa kuvia kerrankin irvistelemättä. Aika kiva juttu siis! :)



4 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttava huivi, niin kauniit värit! ❤️ Ja kauniit kuvat! Miten se kuvattavaa oleminen onkin niin vaikeaa. Mulla on monta omaa vaatetta jäänyt kuvaamatta kun en pyytääoikein osaa ketään kuvaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤️ Sama täällä. Kuvissa oleminen ei ole ollenkaan suosikkihommaani :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Omasta mielestänikin nämä värit ovat ❤️ Kohta pääsenkin käyttämään huivia, kun kelit tästä vähän viilenevät.

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥