tiistai 19. heinäkuuta 2016

Tiikeripaita

Kesäloman alussa ompelutti kovasti ja pikasurautuksena syntyi jämäpaloista kuopukselle tiikeripaita. Takakappale on kokonaan Znokin tiikerikuosia, etukappaleella miehustan yläosa mustaa trikoota. Eteen ompelin farkkutrikoosta rintataskun ja hihoihin kyynärpääpaikat. Farkkutrikoosta käytin nurjan puolen. Kaavana taisi olla Ottobren Raide.

Loma on puolessa välissä ja vaikka tarkoitus oli ommella kesälomalla kaikenlaista, niin yhden paidan ole saanut aikaiseksi :) Vielä ehtii kuitenkin ommella ja jos ei huvita, niin ehtii vielä syksylläkin. Neulepuikot ovat sen sijaan heiluneet ja nyt pitäisikin kiireesti päästä kauppaan seuraavan projektin langat hankkimaan. Näyttää siltä, että epävakaisten kelien jälkeen tulossa on pari aurinkoista päivää. Siis aika siirtyä projektipussukan kanssa ulos aurinkoon neulomaan. Nauttikaahan tekin kesästä ja auringosta ♥



12 kommenttia:

  1. Kivan paidan on poika saanut.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli myös saajalleen mieluinen ja sepä se paras palkinto ompelijalle :)

      Poista
  2. Kivan näköinen paita! :) Ehtiihän sitä myöhemminkin ommella.. Lomalla täytyy tehdä sitä mitä huvittaa ja jos neulotuttaa niin silloin neulotaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin sen olen minäkin ajatellut, että lomalla tehdään sitä, mitä huvittaa! Kiitos sinulle Raisa P :)

      Poista
  3. Komea paita kauniilla kuosilla höystettynä. Syksy tosiaan alkaa kummitella..hui! Ihan pian pitäisi olla jo vaatteet ommeltuna neitoselle eskariin. Nooo..eikähän tästä vielä kerkiä. Nautitaan auringosta rauhassa. Kutimilla tietty. Aurinkoa ja iloa teille !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teidänkin esikoinen on jo eskari-ikäinen! Niin se aika rientää! Hyvin tässä ehtii vielä ommella ja jos kesää riittää vielä elokuussakin, niin uusia syksyvaatteita ei heti ekoilla viikoilla edes tarvita. Kiitos Kipa ja kivaa viikonloppua sinne teille <3

      Poista
  4. Voi kuinka miehekkäät poseeraukset teidän nuorella miehellä :). Tosi kiva tuo printti ja farkkutrikoiset yksityiskohdat ihan nappivalinta! Mitähän ihanaa siellä on puikoilla syntymässä :). Täälläkin on nyt houkutelleet muut jutut enemmän kuin ompelu, tänä kesänä aurinkoisia päiviä on ollut niin niukasti, ettei niitä malta ompeluhuoneessa istua, mieluummin on lankojen kanssa ulkona ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista <3 Joo, tämä herrasmies taitaa kyllä poseerauksen :) Olen tilannut tuon trikoon jo kaksi vuotta sitten ja se on niitä harvoja, jotka on ollut "pakko saada". Yhden paidan siitä silloin ompelin ja loppu on jäänyt marinoitumaan. Nyt sen oli aika päästä vaatteeksi ja hyvä niin. Ihan totta se, ettei kauniilla ilmalla todellakaan huvita istua sisällä ompelemassa. Neule tai virkkuu on helppo ottaa mukaan ulos ja ehkä siksi niitä on tullut nyt enemmän harrastettua. Oikein hauskaa viikonloppua teidän poppoolle!

      Poista
  5. Hienon paidan olet surautellut!! Musta/farkku/printti yhdistelmä toimii!:) Aika vähän olen ennättänyt kesän aikana ompelemaan, mutta jotain kuitenkin. Muutamaa ompsua olen saanut vähän edistettyä ja kaikenlaista pientä näperrystä, kaavaprojektia ja lueskellu kässäkirjoja...Eli vähän sitä sun tätä:) Siellä on varmasti ihania neulejuttuja tekeillä, tuskin maltan odottaa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Pipo! Minustakin tuo farkku sopi tähän komboon oikein hyvin. Tämä oli taas yksi niitä keskellä yötä välähdyksiä :) Maltoin sentään odottaa seuraavaan aamuun! Kesäloma meni kyllä nyt niin ennätysvauhtia, ettei oikein mitään suunniteltuja juttuja saanut aikaiseksi. Mutta neule- ja virkkaustyöt sentään kävivät hyppysissä vähän väliä ja jotain pientä valmistuikin. Katsotaan saisinko jotain tännekin asti näytille. Mukavaa elokuuta sinulle! :)

      Poista
  6. Onpa tosi kiva paita 😊 Mukava oli tulla katsomaan mitä olet tehnyt. Leppoisia kesäpäiviä sinulle ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun ehdit vierailulle :) Kiitos sinulle ja oikein mukavaa alkavaa elokuuta sinulle <3

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥