lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kauniita kankaita sisustukseen (alekoodi jatkuu)

Viimeinen kolmesta Almandiinin kankaista valmistuneiden töiden esittelypostauksista tulee tässä. Puuvillakankaiden joukossa on oikein varsinainen kankaiden "karkki". Vai mitä mieltä olette tästä Pandat -ihanuudesta? Ihan täydellinen kangas vaikkapa lasten leikkimökkiin. Halusin tehdä kankaasta tilkkupeiton lapsille, mutta en raaskinut pilkkoa kangasta kovin pieniksi paloiksi. Niinpä tein tällaisen laiskan naisen version isoilla vaakatilkuilla. Pandakankaan kaveriksi peittoon pääsi kauan sitten Eurokankaasta ostettu punainen sydänpuuvilla ja kirpparilta löytynyt sinikukallinen vauvan lakana. Väliin laitoin 60g levyvanun ja taakse samaa turkoosia pilkkupuuvillaa, josta tein myös edellisen postauksen päärynalaukkuun vuorin. Peiton koko on n.160 x 115 cm. Peiton alle mahtuu sopivasti kaksi pientä kuuntelemaan vaikkapa satukirjaa päikkäriaikaan leikkimökissä. Kiikkustuoli on muuten uusi hankinta leikkimökkiin. Se on työkaverini tyttären vanha kiikku ja on nyt meidän leikkimökissä keinuttavana.

 
 
 

Viimeisenä kankaana esittelen teille puuvilla-pellavakankaan nimeltään Mademoiselle. Tästä ihanan romanttisesta kankaasta ompelin tyynyt meidän makuuhuoneeseen. Tyynyjen takapuolelle laitoin niin ikään Anttilasta ostamaani pilkkupuuvillaa, mutta harmaan värisenä. Taakse läpän alle ompelin vetskarit. Kummasti piristyy huoneen ilme pelkästään uusilla tyynyillä. Näin kesällä on tullut oikein nautiskeltua pitkistä aamuista ja mikäs sen ihanampaa, kuin herätä kunnon unien jälkeen vaikkapa pionin tuoksuun.


 
 
Tässä kaikki Almandiinin kankaista ompelemani tuotokset tällä kertaa. Kiitos Tiinalle tästä hauskasta yhteistyöstä! Vielä tämän päivän (25.7.) ehditte tehdä Almandiinin verkkokaupassa ostoksia -20% alehintaan koodilla: blogi. Mukavaa viikonloppua ja kauniita heinäkuun viimeisiä päiviä!

12 kommenttia:

  1. Olet tehnyt todella kauniita töitä näistä ihanista kankaista :o) oma suosikkini on tuo kaunis ja raikas tilkkupeitto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari <3 Näistä kankaista on tosi ihana ommella ja päästää mielikuvitus valloilleen :)

      Poista
  2. Jos pandakangas on karkki, niin melkoinen karkki on kyllä tuo peittokin! Se on kuin ihana raikas tuulahdus! Todella kauniisti sointuu myös tuo pilkkukangas tuohon Mademoiselleen. Ihania juttuja kaikista kankaista teit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin tyytyväinen peiton väreihin. Siitä tuli tosiaan mukavan raikas. Punaisen, turkoosin ja valkoisen yhdistelmä on kiehtonut jo pidempään varsinkin lastenhuoneen sisustuksessa. Kiitos Krista <3

      Poista
  3. Aivan herkku tuo peitto, todella ihastuttava. Nuo tyynyt on kauniit. Kankaan kuosi on todella kaunis, tykkään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Pelkästään tekstiilejä vaihtamalla saa kyllä valtavasti uutta ilmettä sisustukseen. Uusi peitto ja tyynyt ovat piristäneet kummasti sateisia kesäpäiviä :(

      Poista
  4. Kaunis peitto! Ihania juttuja olet keksinyt näistä kankaista. Varmasti houkuttelee lukijoita Almandiiniin ostoksille, kun näkee mitä kaikkea niistä voi tehdä. Ihastelen myös näitä kuviasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Pipo! Almandiinin kankaat ovat kyllä todella tutustumisen arvoisia. On ollut tosi kiva keksiä niistä kaikenlaista ihanaa ommeltavaa :)

      Poista
  5. Suloisia kankaita ja vallan ihana peitto! Peitossa on veikeä värimaailma ja tuosta eläinkuosista tulee jotenkin 50-luku mieleen... Katselin aiempiakin postauksia ja lintukankaasta tehty laukku jäi etenkin mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, tuo pandakuosi on kyllä vähän vintage-henkinen! Olen itsekin oikein mielissäni, että peitosta tuli noin raikas ja pirteä väreiltään. Lintukankaassa on myös ihana värimaailma ja tässäkin kuosissa on minusta hiukkasen vanhanaikaista fiilistä. Kiitos Mandariinimania :)

      Poista
  6. Minä niin rakastan näitä sinun kuviasi <3! Peitto on nami, oikea herkkujen herkku. Olet tuonut niin ihanasti esille näitä kankaita, että ei ihmekään, jos niitä menee kaupasta nyt paljon!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥