sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannusruusut

Juhannuksen vesisateita sisätiloissa pidellessä ja pientä potilasta hoivaillessa teki mieli virkata jotain. Jemmasta löytyi pari kerää Novitan bambulankaa ja malliksi valitsin Lankavan juhannusruusun. Ohjeen mukaan virkkasin niin pitkälle, kuin lankaa riitti ja reunuksen sovelsin oman pääni mukaan. Mukavan terapeuttista tekemistä. Rentouttavaa sunnuntaipäivää kaikille täällä vieraileville!





16 kommenttia:

  1. Oi että kun on kaunista. Ihanat liinat ja niin kauniin tasaista jälkeä. Kuva, jossa lupiinit on maljakossa ja taustalla näkyy tuolin nojia, on erityisen hurmaava:-) . Leppoista sunnuntaita myös sinulle:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! Kukkasia on tänä juhannuksena ihasteltu sisätiloissa, mutta onneksi sade taukosi sen verran, että saatiin kuitenkin kukat maljakoihin haettua. Ihanaa, kun voi vain marssia ulos ja kerätä haluamansa kimpun! :)

      Poista
  2. Sinä virkkaat kyllä todella tasaisesti! Ja kuvaat niin upeasti. Kaunista. Pikaista paranemista pienelle potilaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä lanka on koostumukseltaan sellaista, että virkkausjäljestä tulee minusta todella kaunista ja tasaista. Tänään päästiin jo vähän ulkoilemaankin, kun kuume oli laskenut ja lääkkeetkin taitavat jo tepsiä. Eiköhän tämä taas tästä :) Kiitos Hanna Mi!

      Poista
  3. Kauniit liinat, kukat ja kuvat. Tuo musta on ehdoton lemppari :) . Rentoa sunnuntaita myös sinulle ja perheellesi! Voimia tulevaan viikkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arkinen! Tykkään kovasti näistä väreistä. Sopivat ehkä paremmin syksyn sisustukseen, mutta saivat nyt kumpikin jäädä esille. Olen ihan koukussa virkkaamiseen, joten kai näitä on tehtävä taas lisää :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  4. Kauniit liinat ja ihana kesäinen kukkakimppu, hurmaavista kuvista puhumattakaan. Pikaista tervehtymistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nuppu Home! Kukkia on tullut tänä kesänä poimittua ja kuvattua ruutu jos toinenkin :) Aurinkoa viikkoosi!

      Poista
  5. Nämä sinun virkkaukset on niin kaunista katseltavaa, upeaa sinun kädenjälki! Koska olet sellainen virkkausmestari, niin ajattelin kysäistä, että oletko koskaan virkannut käsineitä..?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Itseasiassa en ole, mutta pitipä heti käydä Pinterestissä ja löysinkin jo heti parit virkatut käsineet. Sun tyyliin sopis just upeasti sellaiset pitsiset pitkät käsineet! :)

      Poista
    2. Löysin nimittäin komeron uumenista sellaiset vanhat virkatut hienostelukäsineet, ovat kyllä aika kärsineet, en tiedä saako korjattua fiksunnäköisiksi. Mietin vain, että miten vaikea sellaiset olisi tehdä, hmm..en taida joutaa nyt kuitenkaan opettelemaan virkkausta:D meneillään olevat projektit vain huutaisi sellaista asustetta:) ja täytyis kyllä liittyä tuonne pintarestiin, aina kun löydän jotain mielenkiintoista, ohjaudun aika usein sille sivustolle.

      Poista
    3. Melko ohuesta langasta sellaiset hienostelukäsineet tekisin, joten eivät ehkä ole ihan se kaikista helpoin ja nopein virkattava... Suosittelen ehdottomasti Pinterestiin liittymistä! Epäilin itse aluksi, että haluanko lisää sosiaalisia kanavia, kun inspiraatiota pukkaa muutenkin joka tuutista ja tuntuu, ettei niistä ehdi murto-osaakaan toteuttaa. Näinhän se on, mutta Pinterest on oikein hyvä, nopea ja näppärä paikka etsiä inspistä ja ohjeita ja lisäksi siellä saa kätevästi jemmattua ideat muistiin hamaa tulevaisuutta varten :) Jos vielä joskus innostut virkkaamisesta, niin se on muuten tosi kivaa ja rentoa puuhaa! Ja toivottavasti saat hienostelukäsineet korjattua! :)

      Poista
  6. Nyt pääsen paremmin kurkkimaan sinunkin kesätouhuha:). Kaunis liina ja upeat laatukuvat niin kuin sinulla aina! Teidän pihan kukkaloisto näytti uudessa postauksessa upealta, minä olen äärettömän laiska tekemään pihatöitä ja kitkemään kukkapenkkejä- petraamisen varaa olisi kovasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Teillä olikin varmasti ihana loma! Meidän piha meni remontin yhteydessä niin huonoon kuntoon, kun kaivettiin salaojat ja patolevyt, että se on ollut pakko tehdä monin paikoin ihan uusiksi. Lisäksi piha oli ollut hoitamattomana ennen meidän muuttoa ja oli aivan villiintynyt, joten tekemistä on ollut enemmän kuin oltaisiin toivottukaan. Mutta onhan tämä ihan hauska ja hyödyllinenkin harrastus, johon koko perhe monesti osallistuu. Hyötyliikuntaa tulee kummasti, kun kottikärryjen kanssa ramppaa rinnettä ylös ja alas ja lapion varressa heiluu :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥