tiistai 3. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria -haaste

Sain Hannan Namit -blogista kivan haasteen, jossa tarkoituksena on ilahduttaa bloggaajakolleegaa. Itse sain jo Hannalta ihanan, ilahduttavan yllätyksen. Kiitos Hanna ♥ 
 
 
Haaste on peräisin Tipulassa -blogista ja sen säännöt ovat seuraavat:

"Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!"
 
Tämä onkin varsin mukava haaste. Ajattelin, että "laitan hyvän kiertämään" ja haluan ilahduttaa kahta bloggaajaa, joiden blogit minua aina kovasti ilahduttavat. Kaiken lisäksi olen kummankin blogista voittanut ilokseni ihanat arpajaispalkinnot, joten nyt on minun vuoroni ilahduttaa teitä Mira ja Peppi :) Haasteen saavat siis:
 
ja

 
Ylin kuva viime kesältä omalta pihalta löytyneestä sydämen muotoisesta kivestä, isosiskon hyppysissä :)

4 kommenttia:

 1. Oih, ihanaa! Kiitos, ihana yllätys joka saa hymyn korviin asti ♥

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että posti löysi tiensä perille :). Hienoa, että haaste jatkaa matkaansa! Ihana kuva kivisestä sydämestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä löysi tiensä perille :) Oli ihana saada kirjepostia! Ainoat kirjeet, kun tuppaavat tulemaan laskujen muodossa :) Kiitos kortista ja kauniista sanoistasi ja kiitos itse yllätyksestä <3

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥