lauantai 6. joulukuuta 2014

Lasten tekemä joululahja ♥

Lasten tekemät joululahjat ovat minusta hellyyttäviä ♥ Eilen teimme lasten kanssa yhdessä tämän lahjan, joka on menossa lasten mummolle. Alunperin minun piti käydä ostamassa musta posliinitussi, mutta ne olivatkin loppuneet, joten suunnitelma vaihtui ja ostin valkoisen. Näin tietysti astiat täytyi hankkia mustana, mutta tykkään itseasiassa tästä lopputuloksesta paljon enemmän. Mummon muki ja mummon puuro kirjoitti isosisko ja pikkuveli piirsi minun avustuksellani sydämiä. Näistä tuli ihanat! Olen varma, että näitä tehdään vielä lisää :) Oikein rauhallista ja hyvää itsenäisyyspäivää ja tervetuloa mukaan uudet lukijat!

 

18 kommenttia:

  1. Todella ihana lahja<3. Tarviiko posliinitussin jälkeä mitenkään kiinnittää? Uutuus minulle tuollainen tussi ja olisipa ihana hyödyntää tätä ideaa. Hyvä ajatus lahjaksi:-) Ihanaa itsenäisyyspäiväiltaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli <3 Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin posliinitussia. Sain kuitenkin Sinooperista hyvät ohjeet tussia ostaessani. Tässä tussissa kuivumisaika oli neljä tuntia. Sen jälkeen astiat laitetaan kylmään uuniin, joka lämmitetään 160 asteeseen. Siinä lämpötilassa astiat saavat olla puoli tuntia, jolloin jälki kiinnittyy. Sitten taas uuni pois päältä ja astiat saavat jäädä uuniin jäähtymään. Tämä siksi, että astiat saattavat rikkoontua äkkinäisistä lämpötilan muutoksista. Tussissa luvataan jäljen kestävän myös konepesua. Suosittelen kokeilemaan! Helppoa ja kivaa! :)

      Poista
  2. Mielettömän suloiset - Ihan huiput! Ja värit näin päin ovat just hyvät. Tosi kiva lahjaidea! En ole posliinitussia ikinä käyttänyt. Tarvitseeko käsitellä /kuumentaa jotenkin vai onko kirjoittamisella selvä tuo kuviointi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi <3 Tussin jälki kiinnitetään uunissa ja Kannelille tuossa edellä jo vastasinkin vähän tarkemmin kuinka se käytännössä tehdään. Kokeilkaa tekin ihmeessä! :)

      Poista
  3. Onpas todella ihanat astiat! Aivan valloittava idea! Kyllä mummon kelpaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos NorppaStiina <3 Näistä tuli kyllä tosi kivat :) Luulenpa, että haluan meille omaankin käyttöön tällaisia :)

      Poista
  4. Ihana idea ja kivat astiat! Itse tehdyt lahjat ovat parhaita, niissä on aina mukava ajatus takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itsetehdyissä lahjoissa on kyllä aina tunnetta mukana ja lasten tekemänä niillä on tietysti vielä enemmän arvoa.

      Poista
  5. Ihanan lutuset,kyllä mummu varmasti tykkää!!
    -sirpa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa <3 Minäkin luulen, että tykkää :)

      Poista
  6. Tyylikkäät ja rakkaudella tehdyt. Aivan ihanat! - Ja musta tausta on hieno, pidän näistä todella paljon! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minäkin olen oikein tyytyväinen lopputulokseen! Yllättivät tyylikkyydellään :)

      Poista
  7. En taida enää osata lisätä mitään, mitä toiset eivät ole jo sanoneet :). Tosi hienot ovat, kelpaisi meidänkin lasten mummulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista :) Kokeilkaa tekin tehdä! Oli kivaa puuhaa ja valmista tulee nopeasti :) Mukavaa viikkoa teille!

      Poista
  8. Tästä näkee ihanasti sen, miten lasten kädenjälki antaa suuren lisäarvon lahjoihin. Mummoa varmasti ilahduttaa aloittaa aamupala näin ihanista astioista. Mustalla pohjalla valkoinen tussi näyttää todella tyylikkäältä. Mukavaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna M <3 Olen yrittänyt keksiä lahjaksi aina jotain, johon lapsetkin voisivat osallistua ja jättää oman kädenjälkensä. Tämän vuoden lahjasta tuli kyllä oikein onnistunut ja luulen, että samanlaisia tuotoksia saattaa löytyä kummienkin paketeista :) Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  9. Piti vielä tulla uudestaan, kun tuli tenkkapoo noiden tussien kanssa eilen. Minkä niminen se sun tussi on? Täällä oli Sinooperissa vain 5 kpl:n posliinitussipakkauksia ja kärki oli tosi paksu. Muut keramiikalle tarkoitetut tussit oli sellaisia, joita ei kiinnitetä mitenkään eikä ne kestä pesua. Kummeille oltais tehty pari lahjaa tän sun kivan idean pohjalta, mutta en tiedä onnistuuko! Kyselee Krista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tussini on Marabu merkkinen ja terä on 1-2mm. Sillä tuli melko ohutta jälkeä. Toivottavasti saatte lahjat onnistumaan! :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥