tiistai 9. joulukuuta 2014

Joululahjaostoksia

Vähän reilu pari viikkoa jouluaattoon ja suurin osa lasten joululahjoista hankkimatta! Tämä oli tilanne vielä eilen ja meinasi paniikkia pukata. Tuntuu, että ei millään ehtisi lähteä juoksentelemaan marketteihin ja ostoskeskuksiin etsimään mieleisiä lahjoja, eikä se ihmispaljouden keskellä toppatakissa hikoileminen ole muutenkaan yhtään mun juttuni. Kuin tilauksesta minulle tarjoutui loistava mahdollisuus tehdä lahjaostokseni netissä, kun Ostohyvitys.fi -palvelu otti yhteyttä ja kysyi kiinnostaisiko minua kokeilla palvelua. Yhteistyöhön oli helppo suostua juurikin noista edellä mainituista syistä.

Palvelu ei ollut minulle entuudestaan kovinkaan tuttu, mutta lyhykäisyydessään se on vähän niin kuin bonuskortti verkossa. Palveluun rekisteröidytään, jonka jälkeen voi tehdä ostoksia yli 500 verkkokaupassa normaaliin tapaan. Ostoksista kertyy bonusta, jonka ansaitset rahana takaisin itsellesi. Minä tein ostokseni Lekmer.fi verkkokaupassa ja ansaitsin 5% ostosten loppusummasta. Ei hassumpaa tehdä ostoksia ja saada siitä bonuksena selvää rahaa takaisin omalle pankkitilille. Monissa kaupoissa prosentit ovat vielä paljon korkeammat, mutta meidän lasten toivelahjat löytyivät helposti tästä samasta putiikista ja ostokset teimme kaikessa rauhassa miehen kanssa kotisohvalla istuskellen.

Nyt on sitten joululahjat hankittu ja odottelemme paketteja saapuvaksi 3-5 päivän sisään. Jos sinulle sopisi tällainen tapa tehdä joululahjaostokset verkossa, niin Ostohyvitys.fi tarjoaa lukijoilleni normaalin bonuksen lisäksi S-ryhmän 10 euron lahjakortin ensimmäisen verkko-ostoksen yhteydessä. Palveluun voi liittyä tästä. Ostohyvitys.fi palveluun liittyminen ja sen käyttäminen on ilmaista. Alla Lekmer.fi verkkokaupan sivuilta lainattuja kuvia tekemistäni ostoksista. Lahjat ovat juuri niitä lasten toivomia ja olivat kaiken lisäksi vielä hyvässä alessa. Hys hys näistä kuitenkin vielä jouluaattoon saakka :) Mukavia ja stressittömiä joululahjaostoksia myös sinulle!


- yhteistyöpostaus -

6 kommenttia:

 1. Kiva yhteistyö! Harmi (tai hyvähän se oikeasti on), kun minä olen kerrankin ollut lasten lahjojen suhteen ajoissa :) . Meillä tulee yleensä niin paljon sukulaisilta lapsille lahjoja, että olen oppinut itse olemaan aika maltillinen lahjojen ostaja :). Ihanaa viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hienoa, että olet ollut ajoissa liikkeellä lahjojen suhteen! Minä aina aloitan ajoissa, mutta sitten iskee se viime hetken lahjastressi, kun osa lahjoista on vielä viime tipassa hankkimatta. Minäkin olen moneen kertaan päättänyt, että vähemmän lahjoja riittäisi, mutta tänäkin jouluna huomaan, että tuli hankittua ehkä taas vähän liikaa, vaikka maltillisia määriä olemmekin hankkineet :) Lahjojen antamisen ilo on vaan niin kivaa :) Hauskaa ja joulusta viikkoa myös sinne teille!

   Poista
 2. Juuri niin kätevää. Itseäkin hirvittää se kaupassa ravaaminen. Tarkoitus on klikkailla netissä jouluostokset, kunhan vain päättäisi ottaa asiaksi ja tehdä sen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupoissa laukkaaminen on kyllä melkoisen rasittavaa ja hermoja raastavaa hommaa :) Paljon aikaa ja vaivaa säästyi, kun saimme tehtyä osan ostoksista netissä. Oikein seesteisiä jouluostoksia sinullekin :)

   Poista
 3. Näppärä konsti! Minullekin tuli ostohyvityksestä sähköpostia, mutta en vielä liittynyt. Lahjat ehdin jo ostella aiemmin. Joulun alla yrittää hoitaa vain välttämättömät ruokaostokset kaupoissa, monesti niihin on eksynyt muutama muukin ihminen ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jonkin verran tilannut netistä tiettyjä tuotteita, mutta luulen, että nyt liityttyäni Ostohyvitys -palveluun tilaan enemmänkin. Näppärää, kun saa bonuksena rahaa takaisin ostoksistaan. Varsinkin joulun alla sitä ihmisvilinää riittää kaupoissa ja minä en ole ollenkaan parhaimmillani siellä tungoksessa tämän lyhyehkön pinnani kanssa :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥