sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Tunnelmia Tampereen käsityömessuilta

Onnistunut messuviikonloppu Suomen Kädentaidot -messuilla on nyt takanapäin. Euroopan suurimmilla käsi- ja taideteollisuusmessuilla oli yhteensä 785 näytteilleasettajaa ja sen huomaan kyllä jaloissani! :) Pää pursuaa ideoita ja hyviä ostoksiakin tein. Lauantaina ohjelmassa oli lisäksi meidän yhteistyöbloggaajien järjestämät kässätreffit. Arvoimme treffien aikana kolme kässäharrastajan unelmakassia, jotka varmasti jokainen paikalla olija olisi halunnut omakseen. Napsin kuvia muutamien mielenkiintoisten näytteilleasettajien standeista teidänkin nähtäväksenne - olkaapas hyvä!

 
 

Pirkan, Fazerin ja Novitan järjestämän Karkkineulekilpailun satoa.

 
Ahdin tilan ihanat keppihevoset ja kaikkea muuta värikästä ja söpöä.


Almandiinin upeita japanilaisia puuvillakankaita.


Eiran Langat messuosasto täynnä pehmoisia ja upean sävyisiä lankoja.

 
Vain pienen pieni ote Sysimetsä Shopin valtavan laajaa koru- ja nappivalikoimaa.

 
Maarit Kontiaisen upeaa ja tunnelmallista taidetta.


Geppetton suloinen nukkekoti.

 
Tiina Harjolan kaunista keramiikkaa.

 
Kässätreffien mielettömät arpajaispalkinnot. Kiitos kaikille sponsoreille!



 
Kiitos Suomen Kädentaidot 2014 yhteistyöstä. Kiitos myös muille yhteistyöblogeille ja huipputyypeille blogien takana, sekä kiitos kaikille kässätreffeille osallistuneille. Ensi vuoden messuja odotellessa!

14 kommenttia:

  1. Onpa kiva kun messut olivat onnistuneet:-) Niiin kovasti olisin halunnut tulla ihastelemaan kaikkea, mutta tällä kertaa ei onnistunut. Parannellaan itseämme kurjalta kulkutaudilta:-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messut eivät tänäkään vuonna tuottaneet pettymystä. Tunnelma ja tarjonta on aivan huippuluokkaa! Voi kurjuus, että teillä kulkutauti vaivaa :( Pikaista paranemista ja ensi vuonna sitten messuille!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Tapahtuma on kyllä käsityöharrastajan unelmatapahtuma! Ja onhan siellä näkemistä moneen makuun.

      Poista
  3. Kaunista on ja inspiroivaa! Olipa kiva, että sinulla oli tuossa tuon Almandiinin kuva, olen nimittäin ihan unohtanut koko kaupan :) Paljon on blogeissa kehuttu tapahtumaa, täytyisi ihan yrittää itsekin noille Tampereen messuille lähitulevaisuudessa päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messut ovat kyllä omalla kohdallani vuoden THE Kässätapahtuma! :) Toivottavasti saat järkättyä niin, että pääset joskus mukaan - sitten kyllä treffataan! :) Ensi vuonna messut viettääkin 20. vuotis juhlia, joten luvassa on varmaan jotain spesiaalia.
      Tuo Almandiini on itselleni uusi, mutta kovin mieleinen tuttavuus. Onneksi yrityksellä on myös nettikauppa (johon linkkasin) joten ostoksia pääsee kätevästi tekemään sieltäkin. Aivan ihania kankaita valikoimissa!! Mukavaa viikkoa teille <3

      Poista
  4. Todella kaunista! Messuilla varmasti venähti koko päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa jaksoin kiertelyyn kahdelle päivälle, joka osoittautuikin hyväksi suunnitelmaksi. Lauantaina nopea katsaus messuihin ja päälle kässätreffit. Sunnuntaina sitten heti aamusta osastoja kiertelemään oikein ajan kanssa :)

      Poista
  5. Hei! Harmi, kun ei sitten tavattukaan...kävin kyllä blogikahvilassa lauantaina ja ihan oikeaan aikaan, sali oli täynnä ruokailijoita ja hirmuiset jonotkin.. hetken siinä jonotin ja ajattelin että ei täällä blogisteja näy missään ja lähdin takas alakertaan...olitteko jossain kulman takana? ;)
    Nyt harmittaa, etten löytänytkään teitä! Mutta messut oli kyllä ihan upeat ja paljon tuli nähtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi!! Mä välillä tiirailinkin, että näkyiskö sua :) Meidän kässätreffit oli siinä kahvilan takaosassa lasikaiteen vieressä. Siinä meillä oli pitkä pöytä täynnä neulojia. Kahvilassa oli tosiaan kovasti jonoa koko tuon ajan ja väkeä paikka oli tupaten täynnä. Oli varmasti hankala erottaa meitä kässäilijöitä joukosta. Meillä olisi pitänyt olla selkeämpi maamerkki! Tällaisia kässätreffejä olis kyllä huippua järjestää vähän useamminkin. Pitäiskös pistää suunnitelmat vireille? :)

      Poista
    2. Pitäis, hyvä idea! :) Ihan parasta tehdä käsitöitä samanhenkisten seurassa ja jutella samalla :)

      Poista
    3. Pidetään siis tämä mielessä! :)

      Poista
  6. Olipa kiva huomata oma ständi messubongausten joukossa :) Kiitos!
    Oli upeat messut!
    - Jasmiina Ahdin tilalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ständiäsi ei vain yksinkertaisesti voinut ohittaa! Niin ihanan värikäs ja iloisen näköinen se oli :)
      Tuotteesi ovat niin suloisia, että on kiva vinkata puodistasi muillekin. Jospa jokunen eksyisi tätäkin kautta verkkopuotiisi ostoksille :) Mukavaa alkutalvea sinulle!

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥