keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Modernit Klassikot

Sain ilokseni kutsun Tampereen Lankamaailmaan Modernit Klassikot neulelehden julkistamistilaisuuteen. Lehti on Lankamaailman julkaisema ja se sisältää Lankamaailman omien työntekijöiden suunnittelemia neuleohjeita. Neuleet on suunniteltu Gjestalin Janne ja Maija langoille. Neuleet ovat klassisia ja melko yksinkertaisia, mutta kaikissa niissä on kuitenkin jokin juju. Itse ihastuin noihin "Riemunkirjavat" raitasukkiin, joissa on nurjia kerroksia. Samoin lehden huivimallit ovat molemmat todella kauniita. Ohjeet vaikuttavat hyvin selkeiltä ja helppolukuisilta. Ja väreissähän löytyy valinnanvaraa. Minunkin matkaani lähti muutamia makeanvärisiä vyyhtejä. Lämpimästä säästä huolimatta talvi tulee tänäkin vuonna. Lasten villasukkavarastot näyttävät jääneen taas pieniksi, joten tässäpä hyvä syy pistää uusia puikoille. Lehden voi halutessaan ostaa Lankamaailmasta ja mallit näkee näppärästi myös Ravelrystä. Neulomisinspistä teidänkin syksyynne!

6 kommenttia:

 1. Hei! Modernit klassikot teki vaikutuksen minuunkin! Itse neulon aika harvoin (enemmänkin virkkaan), mutta ispistä tuli kovasti mukaan, ja lehden mallit oli oikeastaan kaikki tosi nättejä, joten kohta varmasti täälläkin neulotaan! Kauniita kuvia jälleen kerran sinulla.
  P.s Oli kiva tavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mallit ovat tosiaan nättejä ja kauniita yksinkertaisuudessaan. Kotiin tultua oli heti vähän neulottava :) Kiitos Mira ja kiitos vielä kun kutsuit mukaan. Oli tosi kiva tavata! :)

   Poista
 2. Oi, varmasti tuollaisesta saa inspiraatiota. Täytyypä käydä tutustumassa malleihin vaikka olen ollut aika huono mitään neulomaan viime aikoina :) Sopivasti kaunis ja helppo malli voisi kyllä toimia porkkanana niin että saisin puikkoihin tartuttua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva, kun sain olla mukana tilaisuudessa. Näin syksyllä tunnetusti se neulomisvimma aina iskee :) Lehdessä tosiaan on helppoja ja selkeitä ohjeita, joita on sitten helppo varioida halutessaan. Ohjeissa on myös se hyvä puoli, että jos kaapeissa sattuu olemaan jonkin muun lankavalmistajan samalle vahvuudelle tarkoitettuja lankoja, voi vanhoja lankavarastoja hyödyntää näissä ohjeissa. Maija ja Janne langat kun ovat juuri niitä yleisimpiä 3-3,5 ja 4-4,4 puikkosuosituksen lankoja. Katsotaas mitä kiva innostutkaan neulomaan! :)

   Poista
 3. Vaikuttaa mielenkiintoiselta lehdeltä. Jälleen niin hyvät kuvat sinulta! Harmittaa, että oma neulominen on jäänyt aika vähille. Jotenkin se uskallus tarttua puikkoihin on pieni, vaikka varmasti se taito palautuisi pian mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Kannattaa rohkeasti vain tarttua puikkoihin ja alkaa neuloa. Uskon, että taito varmasti palautuu nopeasti. Tässä lehdessä on juurikin sellaisia perusohjeita, joista on helppo lähteä liikkeelle. Ja se neulomisen terapeuttinen puoli on kyllä ihana! :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥