perjantai 22. elokuuta 2014

Sneak peek

Huomaatte arvatenkin, että arki on täällä taas alkanut, kun ei ole kuulunut mitään. Mutta jotakin on kiireen keskellä saatu valmiiksikin. Koko kesän kestänyt leikkimökkiprojekti on nimittäin viimeistelyä vaille valmis. Koko mökki tehtiin alusta alkaen itse. Sisustukseen kelpuutettiin kaikenlaista valmiiksi kotoa löytyvää. Naulakot on vuosia sitten hankittu ja nyt ensimmäistä kertaa käytössä. Pyöreä peili Anttilan alesta vitosella. Matto saatu ja vanha kellastunut lintuhäkki uudelleen maalattu. Ainoastaan tuolit ja verhokankaat on mökkiä varten hankittu. Lisää kalusteita odottelee valmiina asennusta ja pöytä pitäisi vielä tehdä. Virkkaamani kukkaviirinauhakin pääsi nyt omalle paikalleen.

Lapsilla oli vahva visio siitä, minkä väriseksi leikkimökki tulisi maalata. Me tylsät aikuiset kuitenkin päätimme, että mökki maalataan sisältä valkoiseksi, eikä keltaiseksi pinkeillä pilkuilla, mikä oli yksi lasten ehdotuksista. Vastineeksi valkoisesta värityksestä lupasin, että sisustuksessa ei sitten värejä säästellä. Tässä teille muutamia kurkistuskuvia leikkimökistä. Lupaan lisäkuvia heti, kun taas ehdimme siellä sisustelemaan. Ensin parantelemme kuitenkin syksyn ensimmäistä flunssaa. Kuopus niiskuttaa ja minullakin kurkku tuntuu karhealta ja silmissä väsy painaa. Taidan painua kuuman suihkun kautta pehkuihin. Hyvää yötä ja hauskaa viikonloppua!

 
 

 

10 kommenttia:

 1. Kyllä näyttää houkuttelevan ihanalta:-) Ihana kun projekti tulee valmiiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan helpotus, että mökki viimeinkin valmistui. Jossain vaiheessa tuntui jo siltä, että inspis ihan loppuu, mutta onneksi jaksettiin loppuun asti :)

   Poista
 2. Herkullisia makupaloja leikkimökistä! Mielenkiintoista nähdä sitten valmis kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Yritetään saada viimeisetkin sisustukset pian valmiiksi, enkä kyllä malta olla niitä tänne kuvaamatta :)

   Poista
 3. Näyttää tosi hyvältä, raikkaalta, mutta silti sopivan värikkäältä, niin kuin leikkimökki saa mielestäni ollakin! Verhot näyttävät upeilta :). Paranemisia sinne, täälläkin jo vaikka mitkä taudit kiertää, mutta ollaan toistaiseksi säästytty vielä niiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Toivottavasti säästytte pöpöiltä ja pysytte terveinä. Verhoista tuli minustakin kivat. Valitsin Eurokankaasta oikein värikkään kankaan ja valkoiseen yhdistettynä niistä tuli oikein raikkaat.

   Poista
 4. Oikein näyttää kivalta ja raikkaalta! Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika! Vähän epäilytti, että sopiiko kaikki kirjavuus mitenkään yhteen, mutta kokonaan valkoinen tila näköjään "kestää" aika paljon kirjavuutta. Mukavaa viikonloppua teille!

   Poista
 5. Aivan ihanan näköistä! lintuhäkki on upea ja ihanan iloisen näköistä kaikki vaikka seinistä ei tullutkaan pilkulliset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HanNa! Lintuhäkistä tuli kyllä pinkkinä tosi kiva - verrattuna siihen vaaleaan kulahtaneen kellertävään :) Lapsilla oli monenlaisia hyvin eksoottisia väriehdotelmia, mutta valkoinen sitten lopulta tehtiin. Lienee kuitenkin käytännöllisin :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥