sunnuntai 24. elokuuta 2014

Mainion Manun työkaluvyö

3-vuotiaamme on toivonut samanlaista työkaluvyötä, kuin Mainio Manu ohjelmassa. Yritin päästä helpolla ja ehdotin valmiita lasten työkaluvöitä kaupoista, mutta ne eivät kelvanneet, sillä mikään niistä ei ollut keltainen. Kuopuksen nimipäivää edellisenä päivänä hain sitten Eurokankaasta keltaista paksua puuvillaa ja samana yönä iltana ompelin työkaluvyön valmiiksi. Seuraavana päivänä meillä oli tyytyväinen nimpparisankari ja Mainio Manu leikit pääsivät käyntiin. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja toteuttaa enemmän näitä lasten pyyntöjä. Niin hyvä mieli niistä tulee sekä lapsille, että itselle. Olen ihan varma, että meidän vuorokaudesta puuttuu tunteja, kun tuntuu, ettei millään ehdi kaikkea mitä pitäisi. Onko teillä koskaan sama fiilis?


 

 

10 kommenttia:

 1. Kiitos NotppaStiina! Kyllä tällä on hyvät leikit aikaan saatu :) Hyvä, kun voi lapsikin samaistua vanhempien ikuisiin remppatouhuihin.

  VastaaPoista
 2. Mahtava työkaluvyö :) Ei sitä suuria tarvisi tehdä, kun lapset ovat aivan mielissään ja todella myös itselle tulee hyvä mieli. Kummasti tutulta kuulostaa tuo tuntien vähyys :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ihan yllättyy, miten pienistä jutuista lapset saattavat innostua. Itse vain aina asettaa riman liian korkealle, eikä saa siksi mitään aikaiseksi. Kiitos Kanneli kommentistasi ja mukavaa viikkoa myös sinne! :)

   Poista
 3. Tällä vyöllä on varmasti käyttöä! Helpottaa leikkejä, kun työkalut ovat käden ulottuvilla. Lapsille ompelu on ihanaa, he kun ovat niin vilpittömiä palautteessaan ja aidosti innoissaan saamistaan jutuista. Kyllä meidänkin vuorokaudesta puuttuu tunteja. Tai sitten itseltä jokin osanen aivoista, joka osaisi realistisesti hahmottaa käytössä olevan ajan suhteessa tehtäviin juttuihin. Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HannaMi! Sinun tekemistäsi rooliasuista sainkin kipinää tehdä viimein tämän kovasti toivotun työkaluvyön valmiiksi. Minulla on kyllä paljon petraamista priorisoinnin kanssa. Aikaa jäisi varmasti enemmän, kun osaisi suunnitella paremmin.

   Poista
 4. Jaiks meillä kanssa manumainio fani pyörtyisi onnesta:) on kyllä totta että lapsen onni ja ilo tarttuu ja saa NIIIIN hyvälle tuulelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HanNa! Tämän ompeluksen toteutuksessa ei kauaa mennyt ja hyvä mieli tuli lapselle ja äidille :)

   Poista
 5. Varmasti on käyttäjälleen mieluisa vyö! Tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Tästä taisi tulla sekä tekijälle, että saajalle yhtä hyvä mieli :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥