keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Unilelu vauvalle

Näimme tänään ensimmäistä kertaa lasten entisten ryhmiskavereiden upouuden pikkuveljen. Vauvelille vietiin lahjaksi pehmonorsu, joka on tehty samalla kaavalla, kuin omille lapsille aikaisemmin ompelemani uninorsut. Norsu on tehty muutoin velourista, mutta korvat ja häntä ovat ohutta farkkupuuvillaa. Norsu pääsi heti vauvan kainaloon päiväunikaveriksi.

Oli mukava huomata tässä yksi ilta pihalla saapastellesani, että viime kesänä anopin pihasta saatu varjolilja on kauniissa kukassa. Toivottavasti tämä viihtyy meillä ja leviää lisää. Minusta tämä on niin kaunis kasvi. Toisessa viime kesänä perustamassani kukkapenkissä kaksi suosikkiani kuunlilja ja kotkansiipi viihtyvät vieretysten vallan mainiosti. Viime kesänä ei näyttänyt kovin lupaavalta, mutta yllättivät minut keväällä lähtemällä hyvään kasvuun. Auringonpaistetta viikkoonne!

14 kommenttia:

 1. Ihana norsu! Näyttää melko simppeliltä :) Vois jopa onnistua meikäläiseltäkin, jos oikein innostuisin ompelemaan joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Norsu on tosi helppo tehdä. Paperille vain luonnostelin muodon ja tein pystysauman, jotta sain korvat upotettua siihen. Pystysaumojen ompelun jälkeen vain surautetaan norsun ulkoreunat ympäriinsä ja täytetään vanulla. Kääntöaukon ompelin käsin. Kokeile ihmeessä! :)

   Poista
 2. Suloinen norsu, se kainalossa pienen onkin ihana nukahtaa. Kauniit kangas- ja väriyhdistelmät. Varjolilja on kaunis, meilläkin löytyy sitä etupihan kukkapenkistä. Meillä ne ovat onneksi kauneimmassa loistossaan aina elokuun puolella, pojan syntymäpäiväjuhlien aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Meillä nämä liljat ovat aika suojaisalla paikalla ja siksi varmaan niin ajoissa. Ihania ovat kyllä :)

   Poista
 3. Kerrassaan suloinen norsuvauva :) Nuo norsut kuuluvat taas sarjassamme niihin mitä tulee ihailtua muiden blogeissa... Ja niihin, mitä en ole saanut aikaiseksi itse koettaa, vaikka varmasti ovat helppoja ja nopeita tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika! Niinhän se aika monen idean kohdalla on, että jäävät ajatuksen asteelle :) Tällaisen pehmon tekemisessä ei kyllä kauan kestä.

   Poista
 4. Kyllä on ihana pehmonorsu ja niin mukavan kokoinen. Sopiva syliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanneli! Omat lapset olivat tämän kaavan testanneet, että hyvin on halattava :)

   Poista
 5. Tuhannet kiitokset, oli tosiaankin ihana uninorsu, ja aivan mahtava yllätys! Ja tuli kuin tilauksesta, unikaveri vielä puuttuikin - norsu kainalossa meidän vauvan kelpaa nyt nukkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oli kyllä kiva, että pehmolle oli käyttöä. Ihanalle vauvalle täytyy olla ihana uninorsu :)

   Poista
 6. Trööt. vai miten se norsu sanoo, mutta onpas suloinen kuitenkin :). Ja kauniita kukkia. Mä haaveilen kans noista kuunliljoista. Ihanat lehdet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipa! :) Kuunliljat on kyllä kauniita. Ja varsinkin nämä, joiden lehdet on kaksiväriset!

   Poista
 7. Oi ihana norsu, kyllä tuo kainalossa varmasti uni maistuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos HanNa! Jätin tarkoituksella vähän "lörpöksi", enkä sullonut niin täyteen vanua, että norsu olisi oikein pehmoinen rutistettava :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥