perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tyynyliinasta hameeksi

Olen näköjään ollut suhteellisen onnekas tänä keväänä kirppislöytöjen kanssa. Kirpparilta bongatusta jokseenkin hauskan näköisestä tyynyliinasta tuli pikku hamonen isosiskolle. Hänen hamevalikoimansa kun oli kutistunut ihan olemattomiin. Helmaan halusin kokeilla virkata pykäpistoilla ja pylväillä tuollaiset reunukset. Lanka on Blend Bamboota Lankamaailmasta ja koukun koko taisi tässä olla 3. Pilkkupuuvilla on Eurokankaan valikoimista. Kovin on syksyinen tunnelma näissä kuvissa. Nämä kun on otettu muutama päivä sitten, kun aurinkoa ei näkynyt mailla eikä halmeilla ja kerrospukeutuminen oli vähintäänkin tarpeellista.

Loma se täällä jatkuu ja säätkin ovat olleet viime päivinä hiukkasen suosiollisemmat. Virkkukoukku on heilunut, ompelukone ja saumuri surisseet ja olenpa kaivanut kutimetkin esille. Tulee kai purettua sitä melkein koko kevään kestänyttä kässäjumia nyt lomaillessa ihan olan takaa. Mikäs siinä, kun lomalla saa tehdä mitä huvittaa. Hupia teidänkin viikonloppuihinne!







 

12 kommenttia:

  1. Aivan liian ihana! Kiitos inspiraatiosta, pikku hamosen taidan tehdä omalleni pikkuselle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira <3 Lanka olisi saanut olla ohuempaa ja siinä olisi voinut olla vähän enemmän kiiltoa. Tämä sävy kuitenkin oli lähinnä hakemaani ja uutta reissua Lankamaailmaan en ehtinyt tähän saumaan enää tekemään. Mutta tästä tuli tällainen aika Peppi Pitkätossumainen lopputulos, joten hyvä näinkin :) Jään odottelemaan kuvia sinun versiostasi :)

      Poista
  2. Kiitos ihanasta blogista :o) kiinnostuksenkohteemme ja innostuksen aiheemme tuntuvat kohtaavan. Ihailen kädenjälkeäsi ja taidokkaita kuviasi. Uusia postauksia odotellen :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mari <3 Tulinpa iloiseksi sanoistasi! Ihanaa, että tykkäät käydä täällä katselemassa ja kiitos viestistäsi. Kävin kurkkaamassa sinun blogiisi ja siellähän oli vaikka mitä ihanuuksia! Aurinkoista viikonloppua sinulle! :)

      Poista
  3. Kaunis hamonen ja ihana idea tuo virkattu reunus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iina :) Virkattu reunus on jäänyt mieleen lähinnä värikkäistä tyynynpäällisistä, mutta ajattelin kokeilla sitä tähän hameeseen ja meneehän se toki tässäkin :) Tyttönen ainakin tykkäsi!

      Poista
  4. Ihana hame ja niin kaunis virkattu reunuskin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! Tällainen reunavirkkaus on mukavaa puuhaa ja ajattelin kokeilla sitä vielä joskus tyynyliinoihin, pyyhkeisiin tms. :)

      Poista
  5. Sievä hame, virkatut reunukset antavat kauniin loppusilauksen. Toivottavasti sää vielä muuttuu kesänomaiseksi, villasukat voisin jo luovuttaa kaapin kätköihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi! Tänään jo kelpasi paistatella päivää. Tyttönen liiteli tässä hameessaan pihalla lämmöstä nautiskellen :)

      Poista
  6. Kyllä on kaunis ja niin ihana tuo virkattu reuna. Monikäyttövaate, kun on ihana kesällä ja käy leggareitten kanssa myös syksyllä:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli :) Tällainen hamonen tosiaan sopii ihan hyvin pidettäväksi syksymmälläkin. Itseasiassa tykkäsinkin kovasti tuosta Peppimäisestä yhdistelmästä, mikä tytöllä on kuvissa päällä :) Raitasukkiksien kanssa voisi olla myös kiva. :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥