keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Virkatut tiskiliinat

Aika tasan tarkkaan vuosi sitten julkaisin täällä blogissani kuvia virkkaamistani lasinalusista ja lupiineista. Lupiineilta ette säästy tänäkään vuonna, mutta tällä kertaa esittelyssä on tiskiliinoja. Voitin Prinsessajuttu blogin arvonnassa ihanan virkkuukoukkusetin. Palkinnon tarjosi Lankamaailma ja arvaahan sen miten siinä kävi. Heti paketin saavuttua oli tietenkin suunnattava Lankamaailmaan ostoksille. Mukaan lähti Blend bamboo lankoja herkullisissa väreissä. Mielessä oli valmistaa jotain pientä lasten hoitotädeille kiitokseksi ja tiskiliinoiksi osa langoista sitten päätyi. Lapset valitsivat jokaisen hoitotädin lempivärin. Violetin ja petroolin liinan ohjeet löytyvät Prinsessajuttu blogista ja pinkki on oma sovellukseni. Kuvissa vilahtaa myös uudenuutukaiset Pizzicato tuotelappuseni, jotka ystävämme minulle niin ystävällisesti painoi. Lapun taakse on hyvä kirjoittaa pesuohjeet ja sen sellaista. Tiskiliinojen kavereiksi ostin vielä suklaata sopivissa sävyissä (tietenkin) ja esikoinen kirjoitti pakettikortit. Toivottavasti tädit tykkäävät. Huomenna toivotamme heille hyvää kesälomaa. Minulla on vielä vähän töitä ja lapsilla varahoitopaikka ensi viikolla, mutta sen jälkeen koittaa loma. Luulenpa, että heiluttelen vähän lisää näitä suloisen värisiä virkkuukoukkujani lomallakin. Suurkiitos vielä Prinsessajutun Miralle ja Lankamaailmalle!


 
 

 


 

22 kommenttia:

  1. Onneksi on taas lupiinien aika ja maa vihertää, vaikka muuten koleaa onkin :). Ihanat virkkaukset. Ja ehdottoman herkullinen Lontoorae-suklaakin vilahtaa kuvissa (jotka muuten ovat taas niin upeat, oijoi). Tuollaiset virkkuukoukut mäkin tahtoisin. Tai edes yhden saadakseni kokeilla miltä noilla tuntuu virkata :). Ihanaa tulevaa lomaa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koleaa on ollut joo, mutta onneksi tosiaan ihanat lupiinit kukkii - joka paikassa! Nämäkin on napattu työmatkalta ojan pientareelta :) Suklaat valitsin sävy sävyyn liinojen kanssa, mutta eiköhän noilla suunkin makeaksi saa :) Hyvältä tuntuivat nuo koukut kädessä ja katsoin, että setin hintakin oli nettikaupasta varsin kohtuullinen jos tällaisen haluaisi omakseen hankkia. Ja yksittäinkin näitä saa tilattua. Kiitos Kipa taas kommentistasi <3

      Poista
  2. Kyllä on ihanat lahjat. Nämä kuvat aivan hehkuvat!! Olet voittanut ihanan setin ja teetkin niin kaunista jälkeä, että :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanneli! :) Olin kyllä onnekas, kun tämän voitin ja lahja on minulle niin mieluinen. Ajankohtakin on mitä sopivin, kun kesällä virkkaamiseen tulee minulle aina kova innostus.

      Poista
  3. Wau, oletpa voittanut tyylikkäät virkkuukoukut, ei ihme, että heti piti ottaa kokeiluun! Liinat ovat todella hienot, kauniit ja kesäiset sävyt on tyttö niihin valinnut. Tuollaiset tuotelaput olisivat kyllä käteviä, vaikken niin paljon lahjaksi mitään teekään :) Omasi ovat oikein elegantin näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän koukkusetin nähtyäni oli päivänselvää, että virkkaamaan oli päästävä! Eikä käynti Lankamaailmassa yhtään laimentanut innostusta, kun hyllyt notkuivat näitä upeita sävyjä ja lisäksi ko. langat olivat vielä alessa :) Minullakin lappusille on harvakseltaan käyttöä, mutta lahjaksi antaessa on mukava tällainen laittaa matkaan.

      Poista
  4. Ihania värejä ja kaunista jälkeä! Voitto meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen, tosi kiva kun se olit juuri sinä ja koukut tulivat käyttöön :)

    Mukavaa kohta alkavaa lomaa sinulle ja perheellesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira! <3 Olen kyllä tosi iloinen, että onni suosi minua tässä arvonnassa. Palkinto on tosi mieluinen ja lupaan järjestää koukuille käyttöä :) Oikein mukavaa juhannusta!

      Poista
  5. Kylläpä hoitotätien nyt kelpaa! Kauniita kuvia ja tiskirättejä ja lupiineja ja ja ja .:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos Iina! :) Aamulla veimme paketit tädeille halausten kanssa :)

      Poista
  6. Ihania tiskiliinoja, varmasti mieleiset lahjat hoitotädeille! Blend bamboon väreistä kyllä itsekin pidän, ovat ihanan puhtaita ja raikkaita. Huikean hienot koukut sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Koukut kyllä ihan houkuttelevat virkkaamaan :) Olin yllättynyt Blend bamboon todella laajasta värivalikoimasta. Langan tuntu on tosi miellyttävä ja mukava virkatakin.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Jaana :) Muistan myös sinun vastaavat lahjaksi virkkaamasi tiskiliinat, joten kiitoksia vain inspiraatiosta! :)

      Poista
  8. Sulla kävi hyvä tuuri arvonnan kanssa! Nuo virkkuukoukut on ihania! Kivoja tiskirättejä oot tehnyt. Itellä nuo rättivirkkaukset ovat jääneet vain haaveeksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! Hyvä tuuri kävi tosiaan ja ensimmäistä kertaa elämässäni taisin voittaa arvonnassa :) Minäkin olen näitä rättejä lahjaksi virkannut, mutta en yhtään vielä itselle. Nyt on tosin koukulla yksi meillekin :) Näin suloiset koukut saavat koukkuun pahemman kerran :)

      Poista
  9. Aivan ihanat virkkuukoukut ja rättien värit houkuttavat siivoamaan. Taidan lähteä lankamaailmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta! Mukava, kun kävit ja jätit kommenttia. Tervetuloa uudelleen :)

      Poista
  10. Ei vitsi kun ihana tuo setti! Sekä koukku, että lahjasetti! <3

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥