torstai 26. kesäkuuta 2014

Loma!

Tänään se sitten alkoi, nimittäin kesäloma! Edessä viisi viikkoa aamuja, jolloin ei tarvitse asettaa herätystä. Ei tarvitse lähteä mihinkään, ellei satu huvittamaan. Olla vaan ja lomailla! Iltapäivällä töistä kotiin tullessani vaihdoin samantien kumpparit jalkaan ja painuin pihalle lapion varteen. Lapioin ja tasoitin yhden pitkään lojuneen multakasan, sirkkelöin kyllästettyä ja ruuvasin pioneille tukikehikon, kitkin rikkaruohoja tuijien ympäriltä ja tein pohjatöitä kuorikatteen levittämistä varten. Sain yhdessä illassa aikaan pihalla paljon enemmän, kuin viimeisen kuukauden aikana yhteensä. Lomako se on, mikä tällaisen virtapiikin aikaiseksi sai.

Pihassa kasvoi Peurankelloa, kun muutettiin. Se hävisi talo-, piha- ja tieremonttien yhteydessä, mutta tänä kesänä se on ilmestynyt takaisin. Nyt pidän kyllä huolen, ettei se häviä uudestaan. Lahjarättien langanjämistä riitti vielä yhteen tiskiliinaan. Tämä jää meille ihan omaan käyttöön. Virkkasin sen isoäidinneliönä. Kiitos kauniista kommenteistanne, joita on tulvinut runsaasti viime aikoina. Ihanaa kesää myös teille ihanat lukijani ♥

 

 
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. kauniita kuvia! niin ja ihanaa lomaa :)

  VastaaPoista
 2. Kuvat on jälleen niin ihania! Kukat kuuluvat kyllä kesään. Kivan värinen tiskiliina ja niin tasaisesti virkattu, sinulla on siisti käsiala virkkauksessa. Ihania lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kesällä on ihanaa, kun kukat voi kaupan sijaan hakea omasta pihasta tai tien pientareelta! :)

   Poista
 3. Kesälomaenergiapiikin kourissa jo viikko menty,kroppaa väsyttää mutta mieli lepää:). Aurinkoista kesää sinulle!
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin meinaan nyt ottaa kaiken irti tästä tarmokkuudesta ja huilata sitten myöhemmin :) Kiitos Sirpa kommentistasi ja hyvää kesää! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Maija <3 Oikein ihanaa kesää myös sinulle!

   Poista
 5. Söpö liina! Ja ihanat kesäjutut kuvissa muutenkin. Rentouttavaa lomaa :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥