sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Leppäkerttumekko

No nyt on kuulkaas markkinat. Täällä on valmistunut ihan oikea ompelus. Leppäkerttutrikoo on ostettu Eurokankaasta jo aikoja sitten. Nyt sitten täräytin ja pistin ommellen esikoiselleni kesäksi tästä mekon. Varminta oli aloittaa pitkän tauon jälkeen tällaisesta perushelposta jutusta. Mekko on muokkailtu Ottobren Hoopsista. Pääntiellä mustaa resorikaitaletta ja hihansuissa kuminauhakujat. Jotenkin tuo vihreä tuntuu nyt niin kovin mieluisalta ja leppiksethän on aina ihania. Olipahan terapeuttista ommella pitkästä aikaa! Eilen illalla pistin sitten oikein kunnolla haisemaan ja aloitin heti perään toisenkin samalla kaavalla.

Minä sain hellyyttäviä itse tehtyjä äitienpäivälahjoja pikkuisiltani ja ihania ostettujakin mieheltäni. Oikein ihanaa äitienpäivää myös teille!




8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Mieli! Tykätään tästä kovasti myös tytön kanssa :) Kangas on kyllä niin kesäinen!

      Poista
  2. Mekko on niin raikas ja pirteä, kiva että ompelut pääsivät vauhtiin - joskus tekee hyvää pitää taukoa :) Leppäkertuista tykätään täälläkin, eilenkin yhtä kerttua kovasti ulkona hoidettiin ;) Hyvää äitienpäivän iltaa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Tuntuu tosiaan, että tauko taisi tehdä terää :)

      Poista
  3. Hieno on! Leppikset on niin ihania. Mullakin on kasa hoopseja leikattuna, josko niillä pääsisi ompeluvauhtiin. Ja ovat ainakin tarpeen kun seuraavan koon T-paidat puuttuu kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! Meillä on molemmat lapset kasvaneet niin ulos vaatteistaan, että syytäkin olis ompeluinnostuksen jatkua :)

      Poista
  4. Siitä se taas lähtee, se ompeluinnostus.. :) Oikein on kesäisen pirtsakka leppismekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! Toivotaan, että ompeluinnostus säilyisi ainakin jollain tasolla :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥