perjantai 2. toukokuuta 2014

Päätöntä virkkaamista ja paljon päättelemistä

Silloin, kun ei tiedä mitä tekisi tai ei vain saa muutakaan aikaiseksi voi aina kaivaa jämälankoja esille ja alkaa virkkaamaan pylväitä ympäri ja ympäri. Riittävän kauan kun on virkannut voi todeta, että työstä tuli jotakin tai sitten ei. Tästä päättömästä virkkuusta tuli päällinen vanhaan jakkaraan lastenhuoneeseen.

Pyysin lasta pujottelemaan puuhelmiä nauhaan. Ajattelin, että nämä olisivat aika kivat avainnauhat. Toimivat samalla myös koruina.

Siitepölykausi haittaa puutarhatöitä. Tällä lääkityksellä ei ole ulos asiaa - totesin tänään. Täytyy korjata tilanne ja kokeilla lisätä antihistamiinit kehiin. Eipä kyllä paljoa huvittanutkaan ulkoilla, kun rakeita satoi. Oikein perinteinan vappusää. Mutta säästä huolimatta, hyvää viikonloppua sinulle!


 
 
 

8 kommenttia:

 1. Oi puuhelmet on ihania :)
  täällä ei saa virkattua edes pylväitä ympyrään. Ihan jumissa käsityösektori. Tekis mieli, mutta eiii.toivottavsti saat lääkityksen kuntoon - tosi ikäviä noi allergiat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tiedän niin tuon olotilan, kun jumi iskee! Toivottavasti kesä tuo helpotusta asiaan. Oikein mukavaa kevättä sinulle!

   Poista
 2. Ihana tuli tuosta päättömästä jämälankaprojektistasi! :) Sehän sopii siihen mainiosti ja taisi jämälangatkin huveta muutaman gramman mikä on aina positiivista! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Kyllä hupeni edes vähän. On uskomattoman kivaa, kun saa jonkun vuosia pyörineen jämän kokonaan kulutettua pois :)

   Poista
 3. Ihania värejä ja mitä sievin jakkaran päällys :) Samaa allergiaa täällä tuskaillaan. Antihistamiinit aloitin jo hyvissä ajoin mutta luulin pärjääväni ilman silmätippoja, kunnes toissailtana paisui silmät niin ettei auki meinannut saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Maija! Tämä kesä taitaa olla tosiaan poikkeuksellisen hankala allergikoillle. Toivottavasti oireet helpottavat oikealla lääkityksellä. Tai sitten tulee ennätys nenäliinojen kulutuksessa :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :) Väreillä on huikea vaikutus! :) Kiitos kommentistasi!

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥