keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

[ei otsikkoa]

Täällä sitä ollaan elävien kirjoissa. Ei mitään esiteltävää käsityörintamalla, sillä kässämojo on ollut täysin kadoksissa hyvin pitkän aikaa. Eilen ja tänään ylitin itsenikin ja tein muutaman korjausompelun, jotka on lojuneet onnettomina odottelemassa kuukausikaupalla. Jospa se tästä.

Pääsiäistä varten askarreltiin kuitenkin lasten kanssa kukikkaista ja kimaltelevista kartongeista koristenauhoja vai miksi noita nyt kutsuisi. Viime pääsiäisenä tehtiin yksi ja nyt muutama lisää. Ompelukoneella ommeltiin soikiot yhteen ja sitten vain roikkumaan verhotankoihin. Väriterapiaa on saatu myös dubloista, joista lapset on taas kerran innostuneet rakentamaan hienoja rakennelmia. Pääsiäinen oli lämmin ja aurinkoinen täällä. Pihalla kolme mustilanhortensiaa sai uuden kasvupaikan (ihan minun suosikkejani) ja vadelmien vanhat versot karsittiin ja uudet tuettiin taas kesää varten. Pionit pitäisi siirtää (raukkaparat) ja kiviurakka jatkuu vielä tänäkin kesänä. Ostin muutaman pussin dahlioita. Ja ajattelin kokeilla tsinniaa. Auringonpaiste (ja lämpö) on tehnyt kyllä ihmeitä. Huomenna on edessä viikon ensimmäinen ja ainut työpäivä. Muut on menneetkin nuhanenien hoitamiseen kotosalla. Aurinkoa teidänkin viikkoonne!


 
 
 
 

 

4 kommenttia:

 1. Voiiii mikä ihana koristenauha ja söpöt kuvat muutenkin, tykkään niin kovasti sun tyylistä :)

  VastaaPoista
 2. Täällä samanmoista, käsityörintamalla hiljaista, kun puutarhainnostus on vallannut mielen!
  Jossain vaiheessa blogeissakin selailin puutarhaan liittyviä enempi, nyt taas innostaa katsella käsitöitäkin, pitäisi niitä kesävaatteita ommella vino pino...
  Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mieli! Näin ne fiilikset tulee ja menee :) Kiva on tehdä juuri sitä, mitä mieli tekee ja keväisin se mielenkiinto vain jotenkin suuntautuu enemmän pihalle. Toivottavasti saat puutarhatöiden lomassa tehokkaan ompelupuuskan (ja minä myös) että muutama kesävaatekin valmistuisi siinä sivussa :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥