lauantai 15. maaliskuuta 2014

Tupsupipot

Eilen retkeiltiin vielä näin keväisissä maisemissa. Minun ja lasten viikonloppu alkaa pääsääntöisesti jo torstai-iltana ja usein yritän keksiä meille jotain kivaa tekemistä perjantaipäiville. Eilen ajelimme läheiselle rannalle eväiden kanssa. Tuuli oli melko puuskittaista, mutta lämpimästi pukeutuneina se ei meitä haitannut. Lasten päitä pääsi lämmittämään juuri puikoilta tipahtaneet tupsupipot. Vähän myöhässä nämä pipot valmistuivat, mutta eiköhän nämä mahdu vielä ensi talvenakin. Tupsuja toivottiin ja ne myös saatiin. Tytön pipossa on ananan rusettipipo-ohjeen mukainen resori ja nauhakuja. Pojan pipossa on 2o, 2n resori ja palmikoita. Molemmissa lankana on Novitan Wool kaksinkertaisena. Resorissa minulla oli 4 puikot ja muutoin 4,5. En tiedä kuinka paljon kutittavat sellaisenaan, mutta meillä oli pipojen alla aiemmin talvella merinovillaneuloksesta ompelemani suklaanruskeat kypärälakit. Niissä on kaavana Ottobren lohikäärmelakin ilmaiskaava. Nyt ulkona onkin vähän talvisempi maisema. Me lähdetään testaamaan luistaisiko pulkka. Valkeaa viikonloppua!

 
 
 
 
 
 
 

12 kommenttia:

  1. Nätit pipot olet tehnyt, tykkään varsinkin tuosta palmikkopiposta kovasti. Luksusta, kun pääsette aloittamaan viikonlopun aina päivää aikaisemmin, moni muukin olisi varmasti ikionnellinen, jos olisi tuollainen mahdollisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä työaikajärjestely on kyllä ihana varsinkin nyt, kun lapset ovat pieniä!

      Poista
  2. Kivat pipot ja ihanan keväiset ulkoilukuvat :)

    VastaaPoista
  3. ihana mitkä pipot ja nuo värit on niin herkut! kiitos vinkistä tuohon lohikäärmepipon kaavaan, semmonen kun on ollut suunnitelmissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HanNa! Lohikäärmepipon kaava on oikein käyttökelpoinen :)

      Poista
  4. Mikä postaus <3 Kauniit kuvat ja pipot. Ihanaa tunnelmaa olet saanut tallennettua.

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥