perjantai 7. helmikuuta 2014

Onnelin mekko

Onneli on minun paras ystäväni. Ja minä olen Onnelin paras ystävä. Me olemme melkein yhtä vanhoja ja asumme samassa kaupungissa ja käymme samaa koulua. Ja tietenkin olemme samalla luokalla myös. Koulussa me toisiimme tutustuimmekin. Heti ensimmäisenä koulupäivänä. Ja siitä lähtien me olemme olleet parhaat ystävät.

 

 
 

Kahden puolen oli poikkupuut ja niissä riippui vaateripustimilla monenvärisiä mekkoja, täsmälleen Onnelin ja minun kokoa. Hypistelimme mekkoja - siniruutuisia, punaraitaisia, kukallisia, pilkullisia. Tyydyimme vain ihailemaan niitä vaateripustimella. 
 
Meidän "Onnelilla" on hoidossa hyvä ystävä "Anneli". Onnelin ja Annelin elokuva on nähty ja kirjat luettu. Onnelia ja Annelia leikitään päivittäin. Pikkuveli saa olla poliisi Ulpukka. Syntymäpäiväjuhlia varten valmistui mekko. Tämän mekon juju on ehdottomasti kangas, joka löytyi Eurokankaan paloista ja on IHANA! Mekon kaava SK 5-6/2013.

24 kommenttia:

 1. Voi EEEEI mikä mekko!! Meidän "onneli" olisi moisesta maailman onnellisin!!!! Jos joskus innostaa tehdä toinen, olenhan yhteyksissä :D
  Todella ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nipsu!! Lupaan kyllä huikata heti jos alkaa näyttää siltä, että toinenkin tällainen olis tuloillaan :)

   Poista
 2. Oi kuinka kaunis! En ole elokuvaa nähnyt, enkä muutenkaan tunne tarinaa, mutta tuo mekko näyttää siltä, että siihen pukeutuva pikkutyttö täyttää koko huoneen kesäisellä auringonpaisteella ja väreillä. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Ihanasti sanottu ♥ Mekosta tuli kyllä oikein kesäinen ja sellainen hyvän mielen mekko :)

   Poista
 3. Huokaus, mikä mekko! Tuo kaulus on aivan ihana. Se ruusumekko oli ihan mun lemppari siinä elokuvassakin :). Meilläkin luetaan kirjaa parhaillaan, ja elokuvan henkisiä mekkoja varmaan syntyy jossakin vaiheessa kevättä. Oli ne vaan niin ihania, että varmasti alitajunnasta antavat inspiraatiota ja ideoita omiin ompeluksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Elokuva oli koko meidän perheen mielestä aivan ihana ja inspiraatiota mekko-ompeluksiin siitä riittää varmasti pitkään! Sinun toteutuksiasi odotellessa... :)

   Poista
 4. Aivan ihastuttavan kaunis mekko :)

  VastaaPoista
 5. VAu! Todella upea mekko ja taidokkaasti ommeltu. Tuo vetskarikin toodella upeasti piilossa tasaisesti ! Ja ihanat kuvat. Väkisinkin hymyilyttää ja joku pakahduksen tunne tulee kun kattelee näitä. Tuo pilkkulaukku kruunaa kaiken. ! Kyllä tuolla kelpaa synttärisankarina patsastella <3 (Onnea)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tosi kiireellä tämän mekon ompelin, mutta onneksi lopputulokseen voi silti olla ihan tyytyväinen. "Onneli" on kyllä oikea neiti kesäheinä tässä mekossaan :)

   Poista
 6. Todella kaunis mekko ja niin hurmaava kangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arna :) Kangas oli kyllä huippulöytö. Ruokatunnilla sen löysin EK:n palalaarista, eikä olisi millään malttanut odottaa iltaa, että pääsee ompelemaan! :)

   Poista
 7. Niin niin niiiiiin ihana!!!
  Etsin myös Eurokankaasta ruusukankaita leffan jälkeen, eikä löytynyt yhden ainutta, pettymys oli suuri! En kyllä tiedä laittaisiko meidän muka-iso-tyttö enää ruusumekkoa, mekot ei nyt kelpaa ollenkaan eikä hameet, toivottavasti ohimenevää ja paranee kesään mennessä! ;)
  Huokaillen ihastelen teidän neidin uutta mekkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Tämä kangaspala ja samanlainen luonnonvalkoisella pohjalla löytyi palalaarista ja heti tiesin, että tästä sen mekon haluan! Satuin paikalle sopivaan aikaan, kun nämä herkut oli vasta tulleet. Toivottavasti teilläkin kesää kohti mekkointo taas heräilee! :)

   Poista
 8. Ihana ja voin kuvitella että prinsessa-neiti on ollut mekosta ihan pähkinöinä :) Tällaiset mekot on kyllä niin sieviä ja pikkutytöille niitä tekee vielä kohtuunopeasti. Oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Prinsessa oli tohkeissaan Onneli -mekostaan :) Tällaisia mekkoja ompelee niin mielellään ja mallikin oli tosiaan nopeatekoinen.

   Poista
 9. Kertakaikkisen ihana <3

  VastaaPoista
 10. Ihana mekko :). Onneli ja Anneli oli minunkin lempikirjojani jo lapsena. Kiitos kaavavinkistä, mietin juuri mistä sellaisen löydän laatikossa odottavalle ruusukankaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli! Hienoa jos sait tästä ideaa omaan ruusumekkoosi :) Kiva, kun kävit ja jätit viestin!

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥