tiistai 11. helmikuuta 2014

Kalsaritunika

Pitkään mietin, että julkaisenko näitä kuvia täällä ollenkaan, kun nämä kuvat on tällaista mössöä, enkä minä osaa poseeratakaan. Näköjään olen nyt kuitenkin näitä laittamassa jakoon - kaikesta huolimatta. Tein siis itselleni tunikan. Kaava on kirjasta Ihanat mekot ja tunikat, Yoshiko Tsukiori. Kankaan löysin joskus syksyllä EK:n paloista ja se oli jotenkin niin "ruma", että minusta se oli ihana! Kangas näyttää ja tuntuu ihan kalsarikankaalta. Kyllähän te tiedätte ne sellaiset liukkaat, ohuet ja venyvät Black horsen miesten kalsarit. Mallin laskokset sopis paremmin joustamattomalle kankaalle, mutta minä nyt vain halusin juuri tällaisen ja juuri tästä kankaasta. Kiva kaava - pitää kokeilla johonkin toiseenkin kankaaseen. Ja nyt voin palauttaa miljoona vuotta lainassa olleen kirjan kaverille! Toivottavasti suklaalevy kompensoi vähän venähtäneestä laina-ajasta mahdollisesti aiheutunutta harmia... :)
12 kommenttia:

 1. Joskus käy sellainen inspis päälle, että oksat pois ja hyvää tulee. Ihana tunika. Ja ihana fiilis välittyi. Kuvat hienoja ja poseerauskin varsin onnistunut. Miksi ihmeessä itselleen on aina niiiiin kriittinen? Hyvä sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täällä tosiaan patsastelee oikein itsekriittisyyden mallioppilas :) Tunikasta tuli silti kiva, vaikka onkin vähän äitiysmallinen ja kalsarikankainen, heh!

   Poista
 2. Kangas sopii kauniisti tuohon malliin. Mulla taitaa olla tuo sama kirja. Täytyypä aktivoitua ja kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Kannattaa selailla kirja läpi. Minusta siinä oli monta kivaa ja simppeliä mallia :)

   Poista
 3. Tosi nätti malliltaan. Mullakin on tuo kirja hyllyssä, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Minäkin tykästyin tähän malliin. Kirja on tosi kiva. Pitäisi varmaan hankkia ihan omaksikin :)

   Poista
 4. Oi kivan mallinen eikä kuvissa ainakaan kalsarimaisuus välity! :D Oliko tuossa sitten vetoketju, jos tekee joustamattomasta kankaasta? Voisin joskus lainata kirjastosta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mieli! :) Mallissa ei ole vetskaria. Sanoisin, että mitoitus on aika pientä (onhan tämä japanilainen kirja) että kannattaa mitata kaavoja ja valita ehkä reilumpi koko jos tekee joustamattomasta kankaasta. Kirjassa on tosiaan monta kivaa mallia!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää tämä kalsaritunika ja mukavat värit kankaassa. Itsekin olen useamman kerran hiplannut noita paloja, niissä on ihan oikeasti kivojakin kuoseja - johan se tämä sinunkin työsi sen osoittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Näistä väreistä minäkin kankaassa tykkään ja jotenkin tuo kuosikin on kiva kaikessa kalsarimaisuudessaan :)

   Poista
 6. Komppaan edellisiä: Kaunis tunika, ihana kangas!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥