lauantai 16. marraskuuta 2013

Tiikerit piilosilla

Kun Puutarhapiilo tuli ensimmäistä kertaa myyntiin Seliaan tiesin, että haluan ommella siitä jotain. Jäin tyypilliseen tapaani vatvomaan mitä se jokin olisi ja niin kangas olikin jo myyty loppuun. Toisen erän kohdalla olin fiksumpi ja tipautin tilauksen saman tien sisään. Jotenkin tämä kuosi kaikessa mustavalkoisuudessaan viehättää ihan hirmuisesti. Yhdistin tiikereihin vähän mustavalkoista palloa ja lopputuloksesta tuli omasta mielestäni kiva. Pojan puserossa on V-pääntie ja pieni rintatasku. Tytön puserossa on kietaisumallinen yläosa ja pitsi miehustan saumassa. Kaavojen asettelussa kankaalle riitti haasteetta, jotta sain tiikerit kurkkimaan haluamissani paikoissa ja silti kankaan riittämään. Valokuvien ottaminen oli taas työlästä, kun ensin piti odotella päivä tolkulla sopivan valoisaa päivää, jolloin sattuisin olemaan päiväsaikaan kotona. Paikallaan pysyminen ei ole lasteni lempipuuhaa ja kuvat sitten sen mukaisia. Viimeisessä kuvassa näette sisarrakkautta parhaimmillaan, kun molemmat yrittävät istua samalla tuolilla ja työntää toista pois...

Eilen poikkesin Tampereen Kädentaidot messuilla. Kylläpä siellä riitti taas katseltavaa ja jotain pientä tarttui mukaankin. Kävikö kukaan teistä messuilla? Viettäkäähän hauska ja aurinkoinen viikonloppu!



 

18 kommenttia:

  1. Vau! Todella upeat! Mustavalkoisuus on kyllä ihmeen toimivaa myös lapsien yllä :). Ja edellisen postauksen Raa Raa -puku oli ihan huippu. (Tyttäreni on kans aivan hulluna tuohon leikkisään leijonaan) Nautinnollista viikonloppua ja iloa arkeen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin toimii minunkin mielestäni. Eikä näytä yhtään synkältä, kun kuosi on niin suloinen. Raa Raa on minunkin suuri suosikki :) Hupparia on ehditty pitää jo paljon. Teille myös ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Hurjan ihanat! Pallotrikoo sopii hienosti ja tyttösen tunikan pitsit, oih! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mieli! Tein näitä pitkään ja hartaasti niin oli aikaa funtsailla ja mallailla sopivat yhdistelmät :)

      Poista
  3. Onpa ihanat!
    Kävin eilen messuilla ja ostoksetkin pysyivät kohtuuden rajoissa, vaikka olisihan siellä ollut vaikka mitä ihanaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ja mukava kun kävit vierailulla ja jätit viestiä. Messuilla on kiva käydä, mutta kiva lähteä poiskin sieltä ihmisvilinästä ;)

      Poista
  4. Iiiihanat :) Pallot&tiikerit toimivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peppi! Yllättävän hauska ja pirtsakka yhdistelmä minustakin.

      Poista
  5. Oi miten ihanat! Minäkin olin eilen messuilla ja perinteiseen tapaan pussukat täyttyi lankaostoksilla. Nyt onkin hyvä hetki miettiä langanostolakkoa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Lankojen kanssa oli minullakin toppuuttelemista, kun houkutuksia riitti yllin kyllin! Olispa ollut kiva treffata jos olisin hoksannut täällä kuulutella messuille menijöitä etukäteen.

      Poista
  6. Vau miten ihanat! Tämä blogi olikin uusi tuttavuus (: Ja täälläkin piipahdettiin käsityömesduilla. Saalista ei tosin voi kuvailla pieneksi ;)

    VastaaPoista
  7. Onpas ihanat mustavalkoiset! Raikkaat ja simppelit ja erittäin kauniit paidat. :)

    VastaaPoista
  8. Oot kyllä onnistunut noiden tiikereiden kohdistuksessa tosi hyvin! Ihanat ompelukset taasen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! Kannatti käyttää vähän aikaa kaavojen asetteluun, niin sain kankaat riittämään ja tiikerit haluamiani kohtiin :)

      Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥