keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Nukenrattaat nallekuosilla

Kovassa käytössä olevien nukenrattaiden istuinosa meni rikki, kun lapset arvatenkin välillä innostuivat kyyditsemään niillä toisiaan. Korjaamisoperaatio on odotellut inspiraatiota jo hyvän aikaa, mutta viimein sain aikaiseksi piirtää vanhasta kangasosasta kaavan ja tein Iinulta joskus tilaamastani ihanasta Nalle-puuvillasta rattaisiin uuden istuinosan. Tein varmuuden vuoksi uuden version kaksinkertaisena ja laitoin nallekankaan taakse turkoosia pellavasekoitetta, jota on joskus jäänyt yli vanhoista verhoista. Jospa nämä kestäisivät käytössä vähän pidempään. Vinonauha Eurokankaasta ja "turvavyö" Merlettosta. Rattaita on tietysti toisetkin korjausta odottelmassa. Meillä kun kaikkea täytyy olla kaksin kappalein. Esikoisen rattaisiin löysinkin kivan kankaan viime viikonloppuna käsityömessuilta inspiraatiota odottelemaan. Nämä nalleversiot ovat kuopukselle. Nalle pääsi jo koeajolle ja näyttäisi kyyti hymyilyttävän. Hymyä teidänkin päivään!
 

10 kommenttia:

 1. Ihanat!
  Meillä on tuosta samasta kankaasta takki pienimmällä, ihastuttavia karhuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistankin sen teidän pienimmäisen takin tästä kankaasta :) Harmittaa kun ei tullut tilattua aikoinaan enemmän.

   Poista
 2. Mäkin olen yhdet samanlaiset rattaat kertaalleen päällystänyt, kankaaksi riitti vanha tyynyliina. Mutta arvatenkin yksinkertainen vanha tyynyliina ei kovin kauaa rajua kohtelua kestä, niin edessä olisi taas uuden päällisen teko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissäkin on jo kärrätty ylikuormaa. Saas nähdä kuinka kauan kestää... :)

   Poista
 3. Täälläkin nostaa kätensä yksi vastaavat rattaat korjannut (tai päälliset siis uusinut), mutta eipä ole enää niistäkään rattaista kuin kuvat blogissa muistona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin vanhasta päällisestä piirtämäni kaavan visusti talteen, että on sitten valmiina seuraavaa korjauskertaa varten! :)

   Poista
 4. Todella onnistunut tuunaus! Rattaista tuli tosi hienot!

  VastaaPoista
 5. Oi ei, miten ihanat nalle-rattaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija :) Tämä nallekangas on kyllä hurjan söpöä.

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥