perjantai 6. syyskuuta 2013

Pari paitaa pikkupojan garderobiin

Nämä kaksi kuosia, Znokin tiikeri ja LiandLon jalkapallo, ovat olleet sellaisia "must have" kuoseja. Jotenkin niin meidän kuopuksen näköisiä. Jalkapallokankaan jämät jäivät jäljelle keväällä ommellusta t-paidasta ja niistä riitti nyt pitkähihaisen hihoiksi asti. Ja sai siitä vielä jalkapallonkin applikoitua etuhelmaan. Kaava on muistaakseni Raide Ottobre 6/2012. Mietin vielä nimen painamista selkään mustilla kirjaimilla... Tiikerikankaan korkkasin tätä paitaa varten ja ajatuksissa oli tehdä ensin samasta kankaasta koko paita. Musta tähtitrikoo sattui kuitenkin kangaspinossa tiikerikankaan viereen ja nämä kaksi kuosia alkoivat näyttää niin kivalta yhdessä, että yhdistin ne samaan paitaan. Jotenkin tähän paitaan tuli minusta sellaista sirkusfiilistä. Tämä paita on tehty Ottobren 4/2012 Little Lamb kaavalla. Nyt on kaksi paitaa lisää kuopuksen vaatekaappiin liian pieniksi jääneitä korvaamaan. Lisää kyllä tarvitaan.

Meillä sairastetaan syksyn ensimmäistä flunssaa. Molemmat lapset kipeänä ja itse tässä jännitän iskeekö tauti myös minuun. Ilmat on kuitenkin mitä mainioimmat, joten kaunista viikonloppua teille kaikille ja koittakaahan nauttia säästä flunssapöpöistä huolimatta.
 

10 kommenttia:

 1. Toi jalkkispaita on makee!! Ja myös tuo toinen :)
  Piti ed. Postauksen housujakin kommentoida moneen otteeseen, että olivat kertakaikkisen suloiset raitapökät ja ennen kaikkea varmaan tosi mukavat päällä.
  Toivotaan terveitä päiviä aurinkoiseen viikonloppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nipsu! Kankaat om minustakin kivoja ja raikkaita. Huikea ilma myös tänään ja siitä nautitaan flunssasta huolimatta. Hauskaa viikonloppua myös teille! :)

   Poista
 2. Hienoja! Etenkin tuo tiikerien ja tähtien miehittämä paita. Tuollaista tähtitrikoota olisin hakenut yhtenä päivänä paikallisesta, mutta olikin loppunut. Koko pakka mennyt parissa viikossa ja vieläpä meidän pitäjässä jossa ei kovin montaa asukasta ole :D. Paranemisia <3 Meillä onneksi flunssa alkaa olla jo takanapäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sopivaa tähtikangasta osuu vielä kohdalle :)

   Poista
 3. Vitsit tuota jalkkispaitaa - tosi magee! Ja on toki tuo toinenkin :) Pakko kommentoida tähän myös tuota aiemmasta postauksesta löytynyttä retroa kantokoppaa. Ihan täydellinen, mieletön aarre :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia! Se nukenkantokoppa oli kyllä paras kirppulöytöni! :)

   Poista
 4. Ihanat kuosit ja niin makeet paidat olet niistä ommellut!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥