perjantai 25. tammikuuta 2013

2-vuotias

Meillä juhlittiin eilen rakkaan pikku kuopuksemme 2-vuotis synttäreitä. Ihan oman perheen kesken vain, sillä pidämme sisarusten yhteiset synttärijuhlat vähän myöhemmin. Herkut maistuivat ja lahjat näyttivät olevan mieluisia. Junarata sai täydennystä lisäosilla, kirpparilta löytyi lahjapakettiin ihan uusi täysperävaunurekka, jossa lastina moottoripyöriä ja Miraakkelista hain tämän ihanan soittorasian. Isosiskolla on omansa ja pikkuveli on sitä hartaasti sivusta katsellut. Nyt löytyi ihana pojille sopiva versio ja siitä tuli heti niin rakas aarteiden säilytyspaikka!

Olen saanut pari mukavaa haastetta. Palaan niihin pikimmiten. Ja blogini on saanut muutamia lisälukijoitakin. On aina niin ihana huomata, että lukijajoukko on kasvanut ja tietysti se motivoi jatkamaan tätä harrastusta. Kiitos, olette ihania kun käytte täällä ja jaksatte kommentoida! Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Onnittelut 2-vuotiaalle!
  Ihana soittorasia, onpas kiva lahjaidea, pistetään korvan taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Tyttöjen versioita on paljonkin saatavana, mutta näihin pojille sopiviin törmää harvemmin.

   Poista
 2. Onnea täältäkin 2-veelle ja koko perheelle. Hauska soittorasia, vallan pojalle sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia :)
   Miraakkelissa oli kaksikin pojille sopivaa mallia, joista oli ihan vaikea valita :) Meille lähti tämä, koska unileluna on myöskin tikru ja se on kovasti tykätty.

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥