lauantai 26. tammikuuta 2013

11 kysymystä ja tunnustus

Sain Iinulta haasteen vastata 11 kysymykseen. Kiitos niistä! Joten tässäpä sitten vastauksia.

1. Jos saisit valita minkä tahansa uuden taidon itsellesi niin mikä se olisi ja miksi?
Haluaisin oppia soittamaan selloa. Osaan soittaa viulua, mutta minusta sellossa on niin kaunis ääni, että haluaisin kokeilla onnistuisiko soitto ihan toisin päin, kuin olen tottunut.

2. Oletko aloittanut tänä vuonna jonkin uuden käsityön?
Olen aloittanut ja jopa saanut joitain niistä valmiiksikin. Minulla on pääsääntöisesti aina joku käsityö kesken ja useimmiten monta mielessä.

3. Ihanin kesälomamuistosi?
Tulee mieleen se kaamein, mutta samalla ehkä myös ihanin. Kesälomareissulla olimme Eurooppaa kiertelemässä mieheni kanssa, kun esikoinen ilmoitti tulostaan maailmaan. Olen todella herkkä voimaan pahoin autossa ja sain kokea pahimman mahdollisen yhdistelmän: alkuraskauden pahoinvointi + autopahoinvointi + mutkaiset Italian ja Itävallan vuoristotiet - huh! :)

4. Mikä huone kodissasi remontoidaan seuraavaksi?
Suunnitelmissa olisi eteinen.

5. Harrastatko jotain liikuntaa säännöllisesti?
Tykkään hölkkäillä tai kävellä reippaasti, mutta saisin harrastaa niitä säännöllisemmin.

6. Lempilehtesi?
Käsityölehdet. Tällä hetkellä tilaan Suurta Käsityölehteä ja ostelen Ottobren irtonumeroita.

7. Montako kirjaa (noin) luet vuoden aikana?
Itselleni en lue juuri mitään, vaikka lukeminen kivaa onkin. Käytän ns. oman ajan useimmiten käsitöiden tekemiseen. Lapsille luen usein.

8. Nautiko täydellisestä hiljaisuudesta yksin ollessasi vai avaatko mieluummin radion/ television?
Kuuntelen paljon klassista musiikkia ja kuuntelen sitä paljon myös töissä. Se auttaa keskittymään. Toisinaan pidän myös hiljaisuudesta.

9. Moneltako arkiaamusi alkaa?
Tätä nykyä klo 5.45

10. Mitä söit tänään lounaaksi?
Itsetehtyä makaronilaatikkoa ja vastapaistettuja sämpylöitä.

11. Kuinka monta ihmistä olet tänään saanut hymyilemään? :)
Kolme. Oman perheeni jäsenet :)

Haaste on kiertänyt jo niin monella, että on vaikea keksiä kenelle sen lähettäisin. Ole hyvä ja nappaa se tästä mukaasi, jos et ole vielä vastannut!


Sain myös tunnustuksen Sannalta. Paljon kiitoksia siitä! Olen viime aikoina ehtinyt huonosti tutustumaan uusiin blogeihin, mutta toivoisin ehtiväni päivittää blogilukemistoani uusilla, kivoilla blogeilla. Tykkään itse kovasti lukea blogeja, jotka eivät ole niin "ammattimaisia" ja joissa näkyy käsityöläishenki ja kotikutoisuus. Nyt välitän siis vain tsemppini kaikille uusille ja pienille blogeille!

 
Ps. Leivoimme esikoisen kanssa tänään ensimmäistä kertaa Runebergin torttuja. Ohjeen nappasimme Pepiltä. Kiitos reseptistä ja inspiraatiosta! Tortuista tuli tosi hyviä ja niiden leipominen oli helppoa! Vadelmahillo keitettiin oman pihan vadelmista. Huomasin, että lähes viimeisiä viedään pakastimesta. Toivottavasti ensi kesänä saadaan taas paljon lisää.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥