maanantai 3. joulukuuta 2012

Tyynynpäälliset lahjaksi

Joululahjoja on tullut tosiaan tehtailtua viime viikkoina. Olen aina tehnyt itse ison osan lahjoista, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Sellaisille, joilla on jo kaikkea on jotenkin helpompi keksiä itsetehtyä, kuin ostettua. Jotenkin siihen itsetehtyyn lahjaan saa enemmän tunnetta mukaan. Lapsen kummeille tein tällaiset tyynynpäälliset. Nämä lähtevät postin mukana, joten tyynyn saa lahjan saaja sujauttaa itse päällisten sisään. Kangas on ruutua Ikeasta ja testailin siihen vähän yhtä koneeni kirjo-ommelta, joita on koneessa melko kattava määrä. Tyynyjen taakse ompelin napit ja napinlävet. Lisäsin vielä "käsintehty" -merkin, jota myydään metritavarana Tampereen Merlettossa.  Ihan omalla nimellä tehdyt merkit olis tietysti tosi kivat, mutta nämäkin on minusta kauniit. Napit on ostettu samasta paikasta. Toivottavasti lahjan saaja tykkää.

Ihan mahtavan kaunista ulkona! Kova pakkanen, mutta ehdottomasti ulkoilemisen arvoista :)7 kommenttia:

 1. TOSI kauniit, itse ainakin olisin superonnillinen moisesta lahjasta !

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mieli ja Nipsu! Kyllä lämmittää mieltä, kun saa hyvää palautetta. Kiitos kun kävitte ja mukavaa joulukuun kolmatta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat ovat! Kivaa tuo käsintehty-nauha.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lezzie! Itsekin olin tosi tyytyväinen, kun tein tuollaisen "löydön", kun olin miettinyt niiden omien merkkien tilaamista :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥