lauantai 29. joulukuuta 2012

Miisu kaurapussi

Esikoinen on silloin tällöin valitellut kasvukipuja jaloissaan, joten joulupukki toi hänelle tämän kaurapussin. Kisu sai heti nimekseen Miisu. Haeskelin tuohon vähän Viirun ilmettä ja värejä Viiru ja Pesonen piirretystä. Puuvillakangas on ostettu joskus Ikeasta ja Miisun naama on applikoitu huovasta. Korvat myös kaksinkertaista huopaa. Suun ja viikset ompelin muliinilangalla. Päällinen on irrotettavissa pesua varten. Miisu on ollut käytössä joka ilta nukkumaan mennessä ja sillä on lämmitelty pikku jalkoja myös luistelun jälkeen.

Joulu meni meillä hyvin rauhallisesti omassa kotona oman perheen kesken. Katseltiin yhdessä lastenohjelmia, syötiin hyvin ja leikittiin uusilla lahjaleluilla. Uuteen vuoteen valmistautuminen alkaa hiljalleen. Mukavia välipäiviä itse kullekin!


8 kommenttia:

 1. Ihana! :)
  Pitäisi varmaan tehdä omille, kun kolmas ja viides valittaa jalkakipuja suht usein.. Mitä tuolla on sisällä?

  VastaaPoista
 2. Tavallista kokonaista kauransiementä. Sitä, mitä linnuillekin myydään pikku pusseissa tai säkeissä. Tein jokunen vuosi sitten kaurapusseja lahjaksi ja itsellekin, mutta tämä Miisu on ollut tietysti tytön mielestä mukavampi, kuin se äidin yksivärinen kaurapussi :) Ainakin meillä on uni tullut paremmin ja kivut hävinneet, kun lämpimällä pussilla ollaan haudottu.

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka suloinen ja ihana & varmasti hyödyllinen!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania käsitöitä! Jään lukijaksi ja lisään Blogisi omaan listaani, niin muistan tulla toistekkin:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sanna! Kiva, kun tulit lukijaksi. Lämpimästi tervetuloa :)

  VastaaPoista
 6. Onpa hieno pussi. Todella hyvä lahjaidea lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofi! Tälle on tosiaan ollut paljon käyttöä kasvukipuisia jalkoja ja flunssaa hoidettaessa :)

   Poista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥