sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

Kuusi on tuotu sisään ja koristeltu, joulusiivot saatu viimeisteltyä, jäälyhdyt jäädytetty, kinkku paistettu, koti koristeltu joulua varten. Viimeinen joululahjaompelus valmistui viime yönä. Luulenpa, että ei kuitenkaan ollut viimeinen ompelus vaan istun vielä tänään ompelukoneen ääreen tekaisemaan lasten huomisen joulukalenteriyllätyksen. Pientä joululahjanikkarointia myös luvassa vielä ensi yölle, ettei vaan jäisi viime tinkaan :)

Ompelin uudet tyynynpäälliset olohuoneen sohvalle. Punainen kukkakangas löytyi Eurokankaasta ja tykkään siitä tosi paljon. Kirjakaappikin sai uuden ilmeen Tiimarin lahjapaperista.

Lasten kanssa askarreltiin pikku lumiukot. Kaunis pieni elämä -blogissa näin tällaiset ja ihastuin niihin. Ihan valtavan söpöt näistä tuli :)

Oi jouluyö -nuotit taiteltiin paperienkeleiksi, joiden ohjeen löydät täältä. Minusta ne ovat todella yksinkertaisen kauniita. Nyt kuvia katsellessa huomaan, että nuottiviivastot olisi tietysti voinut kohdistaa samalle korkeudelle, mutta kelpaavat hyvin noinkin.

Näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille oikein ihanaa joulunaikaa ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥