perjantai 17. elokuuta 2012

Rusettipipo









































Ananalla oli joskus blogissaan valkoinen pipo, jossa oli rusetti takana (nyt en sitä löytänyt, kun en yhtään muista koska postaus on tehty...) Se pipo on kytenyt pitkään mielessä ja tänään löytyi kangaskaupasta sopiva kangas ja päikkäreiden aikana hurautin pipon valmiiksi. Takana kuminauharypytys ja satiininauharusetti nappikoristein. Pipo valmiina tulevaan välikauteen ja "mätsää" täysin eteisessä roikkuvaan pinkkiin tuulitakkiin :)

edit. Tässä linkki siihen Ananan alkuperäiseen pipoon http://a-nanan.blogspot.fi/2012/04/osto-myynti.html Kiitos Anana, kun etsit sen!

Pallotrikoo Tekstiili Fihl Tuominen
Nappi ja nauha Merletto

5 kommenttia:

  1. Oi, toi on kiva ja ihanan pirteä ja raikas! Ihan hassua katsella pipoja kun meidän lapset on oikeestaan koko kesän menneet päähineittä :) Kohta pitää ehkä kaivella jo mysyjä aiin..
    Tossa on se valkoinen vastaava:
    http://a-nanan.blogspot.fi/2012/04/osto-myynti.html
    Viikonloppuja!

    VastaaPoista
  2. Anana: Kiitos, kun etsit tuon linkin! Sain sen lisättyä tekstiin. Vähän hassua oli ommella pipoa, kun ulkona lämpöä yli 20 astetta, mutta kalenterin mukaan on uskottava, että kyllä se välikausikin sieltä kohta tulee. Hauskaa viikonloppua sinullekin!

    Henna: Kiitos paljon! Kommentit on sitten aina yhtä mukavaa luettavaa :)

    VastaaPoista
  3. Nätin mallinen pipo. Rusetti ja nappi on kiva koriste siinä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Lilla! Kiva kun kävit ja jätit kommenttia :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥