tiistai 21. elokuuta 2012

Pallotunika ja velourhousut

Tämän tunikan pallokangas säväytti kangaskaupassa. Kotona en sitten enää ollutkaan varma, mitä siitä tekisi. Sitten löysin kivan kaavan uusimmasta Ottobresta ja sitä hieman muokkaillen tulikin varsin ihastuttava, mielestäni vähän 60-luvun henkinen tunikamekko (A-linjaisuus ei kyllä näissä kuvissa hyvin näy). Ja rusettiteema jatkuu :) Kaveriksi ompelin pinkit velourhousut, kun sellaisille muutenkin oli tarvetta. Lahkeisiin laitoin vähän pidemmät resorit ja muutenkin housut ovat melko väljän malliset, että onko nämä nyt sitten "yoga-pantsit" tai jotain sinne päin :) Tunika sopii kyllä mielestäni hyvin käytettäväksi leggareidenkin kanssa.

Blogiini on taas tupsahtanut uusia lukijoita. Tervetuloa ja kiitokset kaikille uusille ja vanhoille lukijoille ja muillekin, jotka käytte täällä katselemassa! Varsinkin viime aikoina on omaan arkeen mahtunut päänvaivaa kaikenkokoisista ongelmista ja blogi onkin minulle varsinainen henkireikä. On ihana uppoutua välillä käsitöiden pariin, tekemään uusia postauksia ja lukemaan ihanat kommenttinne. Usein mietin, että mikä tuo ihmisiä tänne. Kiva olisikin kuulla minkälaisia kuvia haluaisitte nähdä ja millaisia juttuja lukea. Enemmän neuleita, virkkausta vai ompeluksia, enemmän vai vähemmän tekstiä ja löpinää, juttua pelkästään käsitöistä vai välillä pihaltakin tai vaikka leipomusten ääreltä? Vaiko kaikkea sitä sekaisin?

Kiitos kun kävitte ja lämpimästi tervetuloa uudestaan! Värikästä syksyn alkua kaikille teille

Pallokangas Tekstiili Fihl Tuominen, Velour ja resori Kestovaippakauppa
Tunikan kaava Ottobre 4/2012 Princess muokkaillen, housut Ottobre 4/2012 Forest Path kovasti muokkaillen

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat, sekä paita että housut!

  Vaikea näin suhtkoht uutena lukijana sanoa, minusta blogisi on hyvä näin. Minut tänne on tuonut kauniit kuvat kauniista ompeluksista.

  VastaaPoista
 2. Tosi pirtsakka setti!
  Käsitöistäsi on aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
 3. Ihania Ihania!! Liityin heti lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 4. Minut tänne tuo kauniit ompeluksesi. Minusta värimaailmasi on ihana, niin raikas. Itsekin pidän ompelemisesta ja haluan niitä tallentaa blogiini vaikka välillä niin vähän saakin aikaiseksi. Blogisi on ihana just sellaisena kuin se on ollutkin:-).

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille, jotka jätitte kommenttinne ♥ Jatkan siis vanhaan malliin ja yritän jatkossakin tehdä parhaani kuvien kanssa, niin että niitä olisi mukava katsella. Unohtamatta tietenkään käsitöitä, jotka ovat pääasia :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin eksyin tänne ekaa kertaa ja samalla lukijaksi! Tosi kaunis setti!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Muruhuttu ja tosi kiva, kun löysit tänne! Tervetuloa uudelleen :)

  VastaaPoista
 8. Kauniit, taidokkaat käsityöt toivat tänne. Olen ihaillut erityisesti tekemisiäsi neulejuttuja...mutta myös ompeluksiasi..ihania sävyjä ja malleja. Pidä blogi tällaisena kun se on, ja sellaisena mikä tuntuu susta itsestä hyvältä!:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos ja kiva, että löysit tänne :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥