lauantai 25. elokuuta 2012

Lime tähtisetti
Pikkuveljen settiin valikoitui väriksi limen vihreä. Tuo tähtikangas on ollut meillä pipossa jo jonkin aikaa ja nyt halusin siitä paidan. Paidan kaavan tein koossa 92cm, mutta lisäsin aika reilusti pituutta hihoihin ja helmaan, kun meidän "pikkuinen" on pitkää ja kapeaa sorttia. Housuissa on myös reilusti pituutta (vähän liikaakin vielä) ja pitkät resorit antavat lisää käyttöikää. Kankaat ovat todella hyvälaatuisen oloisia, että eiköhän näitä kestä pestä ja pitää pitkään!

Meidän kuopus on kasvanut ulos vauva-ajoistaan, mutta haluaa (äidin onneksi) vielä olla paljon sylissä ja tykkää lähellä olemisesta. Tänään lounaan jälkeen pidin hetken poikaa sylissä ja mikä onkaan sen ihanampi tunne, kun lapsen pienet kädet tiukkaakin tiukemmin kiedottuna kaulaan, pää olkapäätä vasten lepäillen

Paidan kaava Ottobre 4/2012 Little Lamb, housun kaava Ottobre 4/2012 Forest Path muokkaillen
Kankaat Kestovaippakauppa

7 kommenttia:

 1. Ihana asu. Vauvat on niin hellyttäviä:-).

  VastaaPoista
 2. Kaunis setti! On ne pikkuiset vaan söpöjä! :)

  VastaaPoista
 3. Tunnustus sinulle blogissani! :)

  VastaaPoista
 4. Ai kun herkullisen väriset vaatteet olet tehnyt, ajattelin eka, että minkähän firman vaatteita nuo ovat, ennenkuin luin, että olit itse tehnyt ne, vau =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos marikan :) Tovi kiva, kun kävit ja jätit kommenttia! Kävinkin jo piipahtamassa blogissasi ja todella ihania kuvia oli siellä vastassa! Jatkan selaamista vähän virkeämpänä. Nyt on kai pakko antaa periksi valvomiselle ja kömpiä nukkumaan :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥