tiistai 8. toukokuuta 2012

Kesäshortsit
Kierrätysinnostus jatkuu. Vanhoista pyjamanhousuista valmistui tyttärelle kesäshortsit. Kaavana on käytetty Juju - Erilainen lastenvaatekirjan pussipöksyjä, joista lyhensin lahkeet shortsimittaisiksi. Minun ompelukoneellani ei paljoa applikointeja tehdä, joten kiinnitin sydämen muotoiset "takataskut" suoralla ompeleella. Sinisen pilkkukankaan takana on liimalla kiinnittyvä tukikangas. Jospa reunat ei nyt niin rispaantuisi. Olis kyllä huikeaa jos olis ompelukone, jolla homma kuin homma onnistuisi! Nyt joutuu käyttämään melkoisesti luovuuttaan.

Alkoi sitten se siitepölykausi. En ollut taaskaan ennakoinut... Kuulemani mukaan on tulossa ennätysvoimakas siitepölymäärä. Ja sen kyllä huomaa! Nenä vuotaa ja silmät kutisee. Viimeistään nyt on aika viedä resepti uusittavaksi ja hakea sumutteet nuhanenään, että pääsee taas kauniista keleistä nautiskelemaan. Hauskoja pihan/parvekkeen/muuten vaan keväänlaittopuuhia kaikille!8 kommenttia:

 1. Kiitos Mieli! Vähän imelän värisethän nämä ovat, mutta kolmivuotiaalla saakin olla :)

  VastaaPoista
 2. Nuohan on juuri sellaiset sopivat tyttöjen kesäpöksyt, tosi suloisen näköiset ja varmasti mukavan vilpoiset!

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnekas! Mukavaa kun kävit. Kesäisempiä kelejä odotellessa, että päästään kesäshortseja testaamaan :)

  VastaaPoista
 4. Hauskat hyvänmielen pöksyt :D

  VastaaPoista
 5. Nämä pöksyt saavat minut aina hymyilemään :) sweet!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla Janni :) Onneksi ollaan päästy näitäkin käyttämään, kun muutamat rantakelit edes ollaan saatu. Hauskaa kesää sinulle!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥