tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kissatunika
Lainasin kirjastosta Mari Savion ja Kati Rapian Juju Erilainen lastenvaatekirjan. Ihastuin ikihyviksi kirjan simppeleihin kaavoihin, nopeisiin toteutustapoihin, kivoihin kuviin, kierrätysajatukseen ja hauskaan kerrontaan. Kirja pitää palauttaa huomenna kirjastoon ja monta hyvää mallia on vielä toteuttamatta. Toivottavasti kirja ei ole varauksessa, niin saan jatkaa hyvin alkanutta kankaiden kierrätysbuumiani.

Tytön huppumekko on tehty minun vanhasta, lähes käyttämättä jääneestä yöpaidastani. Alkuperäisestä ohjeesta poiketen jätin hihat pois. Meillä oltiin kasvettu ulos lähes kaikista tunikoista, niin saatiimpa yksi sopivan kokoinen tilalle. Tytöllä ei ollutkaan ennestään oikein mitään oranssia vaatekaapissaan.

Mä olen nyt jotenkin ihan hullaantunut tuohon kankaiden kierrätysajatukseen, enkä osaa selittää, miksi vanhoista kankaista ompeleminen tuntuu just nyt niin "puhdistavalta"! Ehkäpä vain siksi, että saa aikaan jotain uutta ja samalla käyttämättömät vaatekappaleet hyllyiltä pois notkumasta.


2 kommenttia:

  1. Kiva hupputunika!
    Hienoa kierrätystä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mieli! Kierrätystä on tulossa lisää, kun kerran vauhtiin on päästy :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥