keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kukahan vois laulun pussista vetää pois...?

Näillä laulu- ja lorupussilla ollaan leikitty ahkerasti! Tein ne näin. Kirjoitin tekstit tietokoneella ja käänsin ne kuvankäsittelyohjelmalla peilikuvaksi. Kuvat on osa Googlen kuvahausta etsittyjä ja osa itse Paintilla piirrettyjä. Lorut taas tuttuja lastenloruja. Sitten tulostin kuvat ja tekstit silitettävälle tulostusarkille ja silitin kiinni valkoiselle puuvillakankaalle. Pussien "korteista" tein pieniä tyynyjä laittamalla kankaiden väliin palasen levyvanua, että kestävät meidän perheen juniorinkin rypistelyjä. Kortit ompelin saumurilla kasaan ja kääntöaukon käsin. Laulu- ja lorupussileikkeihin on molempiin omat leikkilaulunsa, jotka laitoin muistutukseksi pussien kylkeen.

Mulla olis ihan hurja ompeluinnostus, mutta mun ompelukone tekee toivottoman huonoa tikkiä (niinkuin lähikuvista valitettavasti näkee...), enkä viitsisi viedä sitä huoltoon. Huolto kun luultavasti maksaisi enemmän, kuin koko koneen arvo on. Haluaisin niin kovasti uuden ja paremmilla ominaisuuksilla varustetun koneen, mutta tähän saumaan sitä ei nyt pysty hankkimaan. Onneksi vanha kunnon Singer-saumurini sentään toimii hienosti. Ehkä mä ompelen sitten pelkkkää trikoota :)

2 kommenttia:

  1. Waauu mikä idea, ihan mahtava!
    Myös kankaiden värit/kuosit on superihanat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos :) Nämä ovat olleet tosi kovassa käytössä meillä. Ja kestävät myös perheen pienimmän rypistelyjä ja maistelemista :)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥