maanantai 14. marraskuuta 2011

Marraskuun mietteitä


EILEN juhlittiin isänpäivää. Annettiin isille kortti/juliste, johon painettiin sormiväreillä isomman ja pienemmän kädenjälki. Eilen syötiin täytekakkua, jonka vohvelit eivät ole ollenkaan viivasuoria, niinkuin Kinuskikissan versiossa. Nautiskeltiin tunnelmavaloista sisällä - kipeinä kun ollaan taas, eikä ulos ole asiaa. Eilen pakkeloitiin ja hiottiin kellarin rapun seiniä, ettei menisi ihan liian juhlalliseksi.

TÄNÄÄN käytiin taas lääkärissä. Haettiin apteekista molemmille lapsille lääkkeet korvatulehdukseen. Tänään isompi kaatui naamalleen Mehiläisen lattialle ja satutettiin etuhammas. Tänään itkettiin lujaa hammas raukkaa. Tänään ei jaksettu koristella ja kasata toissapäivänä leivottua piparkakkutaloa. Ehkä sitten joskus.

HUOMENNA mennään hammaslääkäriin näyttämään hammasta. Jännittää saadaanko hammas pysymään suussa. Huomenna yritän edistyä ärsyttävässä virkkaushommassa, joka oli pakko saada aloittaa ja joka osoittautuikin todella työlääksi. En ole antanut itselleni lupaa aloittaa tai jatkaa mitään muuta käsityötä, ennen kuin tuo on saatu pois alta. Siitä lisää, jos ja kun se valmistuu. Huomenna olisin todella iloinen ja kiitollinen jos oltaisiin vähemmän kipeitä ja enemmän terveitä!

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana idea tuo juliste... Täytyy muistaa ensivuonna tuo idea. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nina :) Nopea ja simppeli toteuttaa!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos, kun ilahdutit viestilläsi ♥